Sønderjyske Fodbold tilbyder træneruddannelse til ambitiøse trænere i samarbejdsklubberne

Sønderjyske Fodbold ønsker at understøtte trænerudviklingen i samarbejdsklubberne og tilbyder nu en ny træneruddannelse for klubbernes mest engagerede og ambitiøse trænere. 

Vi har et tæt og stærkt samarbejde med vores 55 samarbejdsklubber, og nu har Sønderjyske Fodbold endnu et initiativ, der skal understøtte trænerudviklingen ude i klubberne. 

Sønderjyske Fodbold vil stå for en træneruddannelse, hvor vi gennem sparring og vidensdeling vil forsøge at understøtte trænerudviklingen i Sønderjylland og samtidig støtte trænertalenterne i deres drøm mod en professionel hverdag.

Træneruddannelsen vil indeholde både praktik og teori og vil primært foregå i Sønderjyske Fodbold, men også ude i de respektive klubber, hvor trænerne har deres hverdag. Det vil være akademichef Hans Paarup, som besidder en P-licens, samt U19-cheftræner Niklas Vincentz og børneudviklingstræner Jonas Hansen, som begge besidder en A-Licens, som vil være tilknyttet forløbet. 

Uddannelsen starter 1. september 2024 og løber frem til 1. juni 2025. 

Det er klubberne, der indstiller trænerne, og vi har en forventning om, at de mindst har gennemgået C2-uddannelsen og som minimum har intentioner om at færdiggøre C-licens gennem det år.

Der er et maksimum på fem trænere på forløbet, og sidste frist for at indstille trænere er den 1. juni 2024. Det er muligt at indstille flere trænere fra hver klub.

Forløbet vil se således ud: 

  • Fire træningsdage i Sønderjyske Fodbold, hvor vi vil bruge vores elitehold som medier
  • To træningsdage for trænerens respektive hold i samarbejdsklubben
  • Én kampafvikling for trænerens respektive hold i samarbejdsklubben
  • To førsteholdskampe, hvor førsteholdets trænerstab vil præsentere gameplan
  • Efter aftale kan man deltage på en udlandstur med Sønderjyske Fodbold U17/U19 mod en egenbetaling
  • Løbende mulighed for sparring – onlinemøde hver måned 

Ved spørgsmål kan du kontakte Niklas Vincentz på 2720 6778 eller nv@soenderjyskefodbold.dk

Del denne nyhed:

Seneste nyheder