Sønderjyske Fodbold forstærker den administrative trup

Sønderjyske Fodbold ruster administrationen og har ansat Rikke Witt-Frost som salgskoordinator.

Sønderjyske Fodbold styrker administrationen med ansættelsen af Rikke Witt-Frost, der er ansat som salgskoordinator fra 1. marts.

For sponsorerne i Fuglsang Loungen på Sydbank Park vil der for mange være tale om et velkendt ansigt, da Rikke Witt-Frost har været frivillig i loungen på kampdagene det seneste halvandet år.

Nu er hun blevet ansat i en stilling, hvor hun dels bliver en del af salgsteamet i Sønderjyske Fodbold og dels bliver ansvarlig for boderne på Sydbank Park.

Direktør Markus Kristoffer Hansen glæder sig over forstærkningen af den administrative trup.

– Vi er glade for, at Rikke Witt-Frost fremover bliver en del af vores stærke administration. Hun kender de fleste medarbejdere i forvejen fra sin store frivillige indsats i Fuglsang Loungen, og hun har nogle værdier og store kvaliteter, som vi værdsætter i Sønderjyske Fodbold. Nu forstærker vi salgsteamet og øger fokus på flowet og udbuddet i boderne på Sydbank Park, og vi ser frem til, at vi sammen skal udvikle Sønderjyske Fodbold yderligere til glæde og gavn for sponsorer og fans, siger Markus Kristoffer Hansen.

Rikke Witt-Frost glæder sig over, at hun fremover skal være en del af det lyseblå, administrative hold.

– Det er en ny spændende hverdag, der venter i Sønderjyske Fodbold. Jeg kender mange af medarbejderne og sponsorerne i forvejen fra mit frivillige arbejde i Fuglsang Loungen, og jeg glæder mig til at få en hverdag i klubben. Jeg ser frem til at arbejde med salgsteamet i Sønderjyske Fodbold og sammen med alle de frivillige, der gør en stor indsats på kampdagene på Sydbank Park, siger Rikke Witt-Frost.

Rikke Witt-Frost bor i Vonsild med sin familie og har senest været ansat som souschef i Dagli’Brugsen Hejls.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder