Sikker 4-0-sejr over Hvidovre IF i Future Cup

Mandag eftermiddag vandt vi en stensikker 4-0-sejr over Hvidovre IF i Future Cup på Sydbank Park. Olti Hyseni, Søren Andreasen, Sebastian Escobar Jensen og Albert Rrahmani scorede målene.

Efter søndagens skønne sejr i Fredericia i NordicBet Ligaen var der mandag eftermiddag Future Cup på programmet, hvor søndagens reserver og et kuld unge løver sammen skulle i kamp mod Hvidovre IF.

Det endte med en meget sikker sejr på 4-0 i en kamp, hvor vi endda godt kunne have scoret to-tre mål mere, uden at det havde været ufortjent.

Kampens helt store højdepunkt faldt efter blot et par minutter spil. 16-årige Olti Hyseni rundede tre-fire modstandere og sparkede bolden sikkert i mål. Et klassemål af den unge Sønderborg-knægt.

Knap midtvejs i halvlegen blev det 2-0 ved Søren Andreasen. Marc Dal Hende headede en lang hjørnesparksbold på tværs ind i det lille felt, hvor Andreasen også brugte hovedet og pandede bolden sikkert i kassen.

Blandt dagens udvalgte spillere er det værd at hæfte sig ved, at Lukas Björklund var med i startopstillingen. Han spillede – helt efter planen – kampens første 30 minutter. Det var svenskerens første kampminutter, siden han blev skadet i maj sidste år. Björklund udfordrede flittigt og leverede en lovende indsats i den tid, han fik på banen.

Vores hold blev væsentligt forynget i pausen, hvor vi blandt andet skiftede U17-spillerne Sebastian Larsen og Albert Rrahmani ind. De unge løver spillede med stor selvtillid og fortsatte med at presse gæsterne.

Efter en times spil scorede U19-spilleren Sebastian Escobar Jensen et lækkert mål, hvor han lobbede bolden over målmanden, og bare to minutter senere øgede Rrahmani til 4-0.

Gæsterne fik et par store chancer i kampens afslutning, men Jonas Dakir i målet hev et par gode redninger frem. I den anden ende var særligt Sebastian Larsen farlig, men det blev ved 4-0.

Små 100 tilskuere så med på Sydbank Park, og de kvitterede med en klapsalve for en god præstation og en storsejr.

Kampen i tal
Sønderjyske Fodbold – Hvidovre IF 4-0 (2-0)
1-0 Olti Hyseni (2.), 2-0 Søren Andreasen (20.), 3-0 Sebastian Escobar Jensen (61.), 4-0 Albert Rrahmani (63.)
Vores hold: Jonas Dakir – Christoffer Remmer (61. Matti Fredslund Geffen), Gustav Drest Wagner, Marc Dal Hende, Jonas Thorsen (46. Jacob Buus) – Marcus Kristensen (76. Tinus Olesen), Sebastian Escobar Jensen, Lukas Björklund (31. Simon Maass) – Anders Bergholt, Søren Andreasen (46. Sebastian Larsen), Olti Hyseni (46. Albert Rrahmani).