Seggelund serverer endnu et sponsorat for Sønderjyske Fodbold

Seggelund – dit lokale spisested – som ligger ved landevejen midt mellem Haderslev og Christiansfeld har forlænget sit sponsorat med Sønderjyske Fodbold med flere sæsoner.

Seggelund – dit lokale spisested – har været en trofast sponsor i alle årene i Sønderjyske Fodbold, og det gode samarbejde fortsætter også i de næste sæsoner.

Det legendariske spisested, der ligger ved landevejen mellem Haderslev og Christiansfeld, har forlænget sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold med en ny flerårig aftale.

– Som gammel familievirksomhed er det jo naturligt at være en del af Sønderjyske Fodbold-familien. Seggelund har været sponsor i mange år, og vi skal selvfølgelig også med Sønderjyske Fodbold op i Superligaen igen. Vi glæder os over at komme på Sydbank Park og ser frem til rigtig mange gode oplevelser i hele Sønderjyllands fodboldklub, siger indehaver af Seggelund, Carsten Petersen.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over forlængelsen med Seggelund.

– Det er en særdeles velsmagende nyhed, og vi er meget glade for, at Seggelund serverer endnu et sponsorat for Sønderjyske Fodbold. Seggelund er et legendarisk spisested for vi madglade sønderjyder, og vi støtter dem, der støtter os, så det er endnu en god grund til at svinge ind forbi. Vi er glade for den trofaste opbakning fra Seggelund, og vi ser frem til flere fælles oplevelser i fremtiden, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder