Se målene og læs referatet: Vild sejr i Vejle

Det blev til tre point i den første slutspilskamp, da vi lørdag eftermiddag vandt med 2-1 i Vejle efter en forløsende scoring med få sekunder tilbage af kampen.

Så fik vi ellers sparket slutspillet i gang.

Det skete på bedste vis, da vi lørdag eftermiddag hentede tre point i Vejle efter et hæsblæsende opgør.

Vi skulle have overtiden med, inden det gik vores vej, og indskiftede Orri Óskarsson kunne sætte det forløsende mål ind.

Set over hele kampen var det et meget opløftende præstation, og særligt i kampens første halve time var vi det dominerende hold i Nørreskoven.

Den største chance tilfaldt Jonas Thorsen midtvejs i halvlegen, da han fik afsluttet hårdt mod fjerneste krog, men VB-keeper Nathan Trott hev en flot redning frem – sådan en afslutning går i kassen 19 af 20 gange.

Efter en halv time var der brug for Nicolai Flø i den anden ende. Hjemmeholdets store tysker Richard Sukuta-Pasu headede tæt under mål, men Flø reddede med en refleks på selve målstregen.

Efter en målløs første halvleg kom der gang i sagerne straks efter pausen. Peter Christiansen bragte os på 1-0, da han afsluttede resolut på José Gallegos’ præcise indlæg. Kort forinden kunne Christiansen se sin afslutning blive reddet på stregen, men i andet forsøg var der gevinst.

Der var flere gode muligheder til at gøre det til 2-0 – Peter Christiansen og Emil Frederiksen havde begge kvalificerede muligheder – men vi kunne ikke få kampen lukket.

I stedet slog Vejle igen i det 88. minut, da German Onugka var hurtigst over en retur efter en redning af Flø.

En kold spand vand i hovedet, men kampen var åben og meget levende i overtiden, hvor begge hold jagtede sejren.

I det 94. minut gik det vores vej. Orri Óskarsson modtog en lang bold fra Søren Andreasen og satte fuld fart mod feltet, hvor han sikkert udplacerede Trott.

Sønderjysk 2-1-føring og vild jubel både blandt spillere og de mange medrejsende fans.

Kort efter var det slut. Vi fik den start på slutspillet, vi havde håbet på.

Nu venter en pokalkamp i Silkeborg på torsdag, og mandag den 10. april (2. påskedag) fortsætter jagten i NordicBet Ligaen.

Tak for den flotte opbakning i Vejle. Den her sejr havde I fortjent!

Del denne nyhed:

Seneste nyheder