Reaktion på kendelse fra Fodboldens Disciplinærinstans

Sønderjyske Fodbold beklager en administrativ fejl, som klubben lavede i forbindelse med udfyldning af holdkortet i kampen mod Næstved den 6. august. Sønderjyske Fodbold har i respekt for sagen afventet Fodboldens Disciplinærinstans’ kendelse, før vi har informeret offentligt herom. Læs en reaktion fra sportsdirektør Esben Hansen her.

Det koster Sønderjyske Fodbold en bøde på 10.000 kroner, at klubben i forbindelse med udekampen mod Næstved Boldklub den 6. august lavede en administrativ fejl i forbindelse med udfyldningen af holdkortet.

Det er Sønderjyske Fodbold blevet meddelt af Fodboldens Disciplinærinstans tirsdag morgen – du kan læse hele kendelsen på DBU’s hjemmeside her: https://www.dbu.dk/turneringer-og-resultater/love-og-regler/landsdaekkende-turneringer/disciplinaere-forhold/disciplinaert-sagsarkiv/

I Sønderjyske Fodbold er sportsdirektør Esben Hansen forundret over kritikpunkterne fra Næstved Boldklub, som klubben har fremlagt både i redegørelsen til Fodboldens Disciplinærinstans og i medierne.

– Jeg er ikke enig i kritikken fra Næstved Boldklub. Hverken i forhold til graden af registreringsfejlen, indholdet af deres protest eller billedet af vores organisation, som Næstved Boldklubs administrerende direktør forsøger at tegne. Jeg synes, kritikken er uden for nummer, og jeg synes ikke, kritikken burde være fremført på et tidspunkt, hvor der verserer en sag ved disciplinærinstansen i DBU.

– Vi har en særdeles kompetent organisation i Sønderjyske Fodbold, men selv i sådanne sker der fejl, og det er tilfældet i denne sag, siger Esben Hansen

Kendelsen fra Fodboldens Disciplinærinstans er fuldstændig, som Sønderjyske Fodbold havde forventet.

– Vi har hele tiden været af den overbevisning, at protesten med påstand om at taberdømme Sønderjyske Fodbold var ubegrundet og uden hold i DBU’s turneringsregler. Det viser kendelsen også til fulde, siger Esben Hansen.

I Sønderjyske Fodbold beklager vi den administrative fejl. Vi glæder os over, at 4-1-sejren i Næstved er blevet bekræftet endegyldigt, og vi ser frem til de spændende kampe, der venter.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder