Patrick Poulsen havde sin kamp nummer 200 som SLO

38-årige Patrick Poulsen blev ved den seneste hjemmekamp hyldet for sine 200 kampe som SLO i Sønderjyske Fodbold.

Han står der altid.

Ude og hjemme.

Med et stort SLO-logo på ryggen.

Ingen i vores fanafsnit skal være i tvivl om, hvem de skal henvende sig til, hvis de har spørgsmål omkring fanmiljøet eller faninitiativer i Sønnderjyske Fodbold.

Manden i SLO-jakken er 38-årige Patrick Poulsen.

Og lad os lige tage de tre bogstaver med det samme. For hvad står ”SLO” for? Det er et af de spørgsmål, som Patrick Poulsen oftest møder.

SLO står for ”Supporters Liaison Officer”, men det navn er så umuligt at sige, at SLO eller ”fankoordinator” er oftest brugt.

Opgaven er at sikre fornuftig og konstruktiv dialog mellem klub og fans, og alle Superliga-klubber skal have en SLO tilknyttet, mens det i NordicBet Ligaen er frivilligt.

Normalt færdes Patrick Poulsen ret tilbagetrukkent på tribunerne, men i sidste weekend fik han en tur i spotlightet, da han rundede sin kamp nummer 200 som SLO i Sønderjyske Fodbold.

Sådan et flot jubilæum skulle ikke gå ubemærket hen, så han blev både fejret og hædret af fansene og Sønderjyske Fodbold på dagen.

Det er da også en stolt SLO, der kigger tilbage på jubilæumsdagen.

– Det var en stor dag for mig. Det var rørende, at både fansene og klubben gav mig den anerkendelse. Fansene gav mig en trøje med ”200” på ryggen og en flot hyldest på tribunen, mens klubben forkælede mig og familien med spisningen i Fuglsang Loungen sammen med spillerne efter kampen, hvor Rasmus Vinderslev også kom over og overrakte mig hans kamptrøje.

– Jeg er glad og stolt over, at jeg har nået 200 kampe som SLO for klubben. Ser man på de andre klubber, er der ikke ret mange, der når det antal, så det er helt sikkert en speciel milepæl for mig, siger Patrick Poulsen.

Han har været SLO siden 2018, og han nyder at være bindeled mellem klub og fans.

– Jeg kan godt lide den her kombination med, at man er en del af klubben, men også fan på samme tid. Det er også meget motiverende at se, hvordan vores fanscene har udviklet sig de seneste år, og jeg prøver at være med til at få tingene til at lykkes. Det meste sker fra fanklubberne selv, og men jeg prøver at være med til at præge tingene, så vi sammen kan lykkes med de ting, som fansene gerne vil.

– Det er en fornøjelse at være i en klub, hvor der er så stor åbenhed mellem fans og klub. Det er nemt at komme i dialog, vi føler os hørt, og alle er i øjenhøjde og gode til at værdsætte fansenes initiativer. Man føler virkelig, at vi er sammen om Sønderjyske Fodbold, og det er fedt at se og mærke, hvordan vi er på en fælles mission om at udvikle både klubben og fanscenen, siger Patrick Poulsen.

Der er ingen tvivl om, at hjertet er lyseblåt, men Patrick Poulsen har også nogle mere synlige beviser på sin kærlighed til klubben.

Han har klubbens logo tatoveret på kroppen – og som noget ganske unikt også fem autografer fra udvalgte spillere.

– Det startede med Sebastian Mielitz, som jeg havde et godt forhold til, og siden har jeg også fået tatoveret autograferne fra Emil Frederiksen, Stefan Gartenmann, Rasmus Vinderslev og senest Marc Dal Hende. Det er fra spillere, der har gjort et særligt indtryk på mig, og jeg synes, det er et godt minde om nogle af de helt store spillere i klubhistorien, siger Patrick Poulsen.

I Sønderjyske Fodbold takker vi Patrick Poulsen mange gange for den store indsats som SLO, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. Og tillykke med de 200 kampe!

Rasmus Vinderslev overrakte Patrick Poulsen sin kamptrøje efter sejren over FC Helsingør.
Del denne nyhed:

Seneste nyheder