Påskehygge på Sydbank Park: Se aktiviteterne her

Når vi lørdag spiller på Sydbank Park, får vi besøg af påskeharen og påskekyllingen, som uddeler chokoladepåskeæg. Maskotten Absalon spreder godt humør, og vores dygtige husmusikant Christian spiller op til fest i fanzonen på stemningstribunen.

Der er udsigt til op mod 20 grader og tørvejr, når vi lørdag 14.00 tager imod Hobro IK på Sydbank Park.

Og så holder vi liv i påsken, når vi får besøg af påskeharen og påskekyllingen, som uddeler chokoladepåskeæg i tiden op til kampstart.

Til at sprede god stemning vil maskotten Absalon også være en livlig gæst på tribunen, hvor han står klar med kram og lyseblå kærlighed.

Til at sætte os i den helt rigtige stemning vil vores dygtige husmusikant Christian stemme guitaren og levere sprød sang i fanzonen fra stadion åbner og til kampen går igang.

Som altid er der god aktivitet i tiden op til kampstart, hvor der er konkurrencer, ansigtsmaling, terningespil, golf og lykkehjul i Reick Møbler Boldgaden fra 12.45 til 13.30.

Her vil der også være spillerinterview og mulighed for autografer og selfies fra klokken 13.10 til 13.30.

På stemningsstemningstribunen vil der være opsat MySelfie, og du kan få Absalon med på et billede fra klokken 13.10 til 13.20.

Crazy Daisy Baren på stemningstribunen betyder, at du ikke skal gå mange skridt, hvis du skal smøre stemmen før eller under kampen.

Dørene åbner på Sydbank Park åbner klokken 12.45, og vi anbefaler som altid, at du kommer i god tid. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig.

Vi ses på Sydbank Park.

Køb din billet til kampen her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg

Del denne nyhed:

Seneste nyheder