Overblik: Masser af spilletid til vores fire landsholdsspillere

Daniel Grétarsson og Island missede akkurat EM. Olti Hyseni scorede, da U17-landsholdet bookede EM-billet. Ivan Nikolov og Kristall Ingason var begge med fra start i U21 EM-kvalifikationen.

Det er formentligt Olti Hyseni, der vender tilbage med det største smil, når vores fire landsholdsspillere vender retur til træningen i Sønderjyske Fodbold.

Den 16-årige sønderjyde spillede en stor rolle, da det danske U17-landshold vandt Elite Round i Georgien og bookede billet til sommerens EM-slutrunde i Cypern.

Olti Hyseni startede inde i alle tre landskampe, og han bidrog med et fantastisk langskudsmål til 3-0, da Danmark vandt stensikkert 7-0 over værtsnationen Georgien i den sidste og afgørende kamp.

Til gengæld er der ærgrelse hos Daniel Grétarsson, der sammen med det islandske A-landshold akkurat missede EM-slutrunden i Tyskland.

Grétarsson og Island vandt den første playoff-kamp mod Israel med 4-1 og kunne booke EM-billet med en sejr over Ukraine i Polen tirsdag aften, men islændingene kunne ikke holde pauseføringen på 1-0, og Ukraine vandt i sidste ende med 2-1. Daniel Grétarsson fik fuld spilletid i begge playoff-kampe.

Både Kristall Ingason og Ivan Nikolov har været i aktion i U21 EM-kvalifikationen. Ivan Nikolov startede inde i begge Nordmakedoniens kampe, hvor det blev til en 1-0-sejr over Gibraltar og et 0-2-nederlag til Sverige.

Kristall Ingason kom på måltavlen, da han scorede på straffespark mod Tjekkiet i U21 EM-kvalifikationen, men det var en ringe trøst, da tjekkerne vandt en sikker sejr på 4-1.

Alle spillere vender nu retur til Sønderjylland og forbereder sig sammen med resten af holdet til lørdagens topbrag i Aalborg.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder