Olti Hyseni ser frem mod lørdagens topbrag efter god landsholdstur

Olti Hyseni kommer tilbage til Sønderjylland med en EM-billet i hånden og glæder sig til de kommende udfordringer med Sønderjyske Fodbold i slutspillet.

Olti Hyseni vender retur til Sønderjylland med en god oplevelse sammen med det danske U17-landshold.

Den 16-årige sønderjyde startede inde i alle tre kampe, da danskerne vandt Elite Round i Georgien og bookede en billet til sommerens U17 EM-slutrunde i Cypern.

Sønderborg-knægten kronede en stor turnering ved at score et fremragende langskudsmål til 3-0 i den sidste og afgørende kamp mod værtsnationen, som Danmark endte med at vinde hele 7-0.

Olti Hyseni er nu på vej retur til Sønderjylland og kan se tilbage på en vellykket landsholdstur.

– EM-kvalifikationen har været en kæmpe læring for mig. Både hvordan det er at kvalificere sig, og hvor hårdt det er, men det har også været fedt og lærerigt. Jeg fik hurtigt en vigtig rolle på holdet, og det var fedt at starte inde i alle tre kampe, siger Olti Hyseni, der nu kan se frem til en spændende slutrunde, der løber fra 18. maj til 5. juni.

– Først og fremmest er det en mega fed mulighed for at vise mig godt frem på den helt store scene, det er også noget, jeg altid har drømt om at prøve. Vi har gjort det meget godt på den her tur, så jeg tror, der ligger noget godt og venter på os, siger den unge sønderjyde.

Efter en god landsholdstur gælder det nu slutspillet med Sønderjyske Fodbold, og Olti Hyseni glæder sig, til det går løs i den afgørende fase af NordicBet Ligaen.

– Vi har gjort det godt hele sæsonen og har bragt os selv i en god situation, og nu skal vi ud og give den 100 procent og gøre arbejdet færdigt. Jeg er selv topklar, og det synes jeg også, jeg har vist med de indhop, jeg har fået, og med landskampene, så jeg glæder mig.

– På lørdag starter vi med AaB, hvor vi skal forvente et topbrag som sidste gang. Jeg tror, det bliver en tæt kamp igen, men jeg kommer med en rigtig god følelse, siger Olti Hyseni.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder