Samarbejdsaftale med FCH 6100 samler fodboldklubberne i Haderslev

FCH 6100 er ny samarbejdsklub med Sønderjyske Fodbold, og fodboldklubberne i Haderslev er dermed samlet i et nyt stærkt samarbejde.

I sidste uge kunne vi byde velkommen til Over Jerstal FK, Bevtoft UIF og Vedsted UF, og nu er endnu en samarbejdsklub kommet til.

FCH 6100 har netop underskrevet en samarbejdsaftale med Sønderjyske Fodbold og bliver dermed den 55. samarbejdsklub i det stærke landsdelsprojekt.

Med aftalen er fodboldklubberne i Haderslev samlet i et nyt stærkt samarbejde. FCH 6100 fusionerede for nylig med Haderslev KFUM, og klubben oplever stor medlemsfremgang for både seniorer og ungdomsspillere.

Næstformand i FCH6100, Magnus Winterskov Møller, glæder sig over samarbejdsaftalen med Sønderjyske Fodbold.

– FCH 6100 er i en rivende udvikling, og vi er glade for, at vi nu indgår i et samarbejde med Sønderjyske Fodbold. For første gang i mange år summer det virkelig af fodbold i Sydbyen, hvor der flere gange om ugen kan være flere hundrede mennesker samlet på Maron Park og græsbanerne nedenfor. For at kunne fortsætte den voldsomme fremgang ser vi det som naturligt at samarbejde med Sønderjyske Fodbold, som giver flere muligheder for både vores trænere og spillere, siger Magnus Winterskov Møller.

Udviklingschef i Sønderjyske Fodbold, Thomas Kruse, byder FCH 6100 velkommen og glæder sig til samarbejdet.

– Sønderjyske Fodbold er et fælles fodboldprojekt for hele landsdelen, men vi skal naturligvis også værne om de klubber, der ligger i vores egen baghave. FCH 6100 er en fremadstormende klub, som gør meget godt for fodbolden særligt i Sydbyen, og vi er glade for, at vi fremover skal samarbejde til glæde og gavn for begge klubber, siger Thomas Kruse. 

Sønderjyske Fodbold er et landsdelsprojekt, som har fokus på både at løfte breddefodbolden, semieliten og elitefodbolden blandt børne- og ungdomsfodboldspillere. I fodboldsamarbejdet sker det blandt andet gennem gratis træneruddannelse, trænerdage samt Sønderjyske Fodbold ATK+Center og Sønderjyske Fodbold Børne Akademi.

Velkommen til FCH 6100.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder