Modstanderzoom: Et af forårets mest spændende mandskaber gæster Sydbank Park

Vendsyssel FF venter i forårets første hjemmekamp på Sydbank Park. En kamp hvor vi ikke kan stille nogen målgaranti, men det er tæt på!

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Foråret blev sparket særdeles lovende i gang, da vi på en svær udebane i Aalborg hentede 2-2 med hjem til Sønderjylland efter en rigtig stærk præstation, der også sagtens kunne have givet tre pinde på kontoen.

Thomas Nørgaards udvalgte ser knivskarpe ud, og vi kan slet ikke vente til, at vi igen kan åbne portene til vores Sydbank Park og byde jer alle velkommen.

Opbakningen i Aalborg gjorde stort indtryk, og vi glæder os til at se endnu flere af vores fantastiske fans igen.

Og lad det være sagt med det samme. Er du det mindste i tvivl, om du skal opleve lørdagens åbner mod Vendsyssel FF på Sydbank Park, så skynd dig at komme afsted. Der er nemlig ikke ret meget, der taler imod, at det bliver en topunderholdende fodboldkamp mellem to gode hold.

Vendsyssel FF med Bo Zinck i spidsen kommer til Sydbank Park med en stærk trup. Det var et af de hold i rækken, der var spændende at følge i januar-transfervinduet, hvor de fik lokket adskillige stærke profiler til.

Blandt dem de to tidligere AaB’ere Frederik Børsting og Rasmus Thellufsen. Frederik Børsting noterede sig for en assist i sin første kamp, hvor han så stærk ud. Vendsyssel har desuden lynhurtige Lucas Jensen helt fremme, mens de også har fysik og duelstyrke med særligt tårnhøje Ayo Simon Okusun, der er giftig på dødboldene. Det viste han i premieren, hvor han fik scoret. På midtbanen finder vi også Victor Mpindi, der tidligere har huseret på vores lyseblå midtbane.

Lørdagens gæster mistede den tredjeplads, de overvintrede på, i forårspremieren mod Hillerød. I en ekstremt underholdende fodboldkamp var Vendsyssel bagud tre gange, men trods det kom man foran med 4-3 kort før tid. I fem minutters tillægstid blev Bo Zincks tropper dog dukket af en scoring til 4-4. Og apropos mange mål. Vi kan naturligvis ikke garantere mål i lørdagens kamp, men det er godt nok tæt på.

Ti gange har vi stået overfor Vendsyssel FF. To pokalkampe, en venskabskamp, to Superligakampe og fem kampe i Nordicbet Ligaen er det blevet til, og aldrig er en kamp mellem de to endt uden mål. I hele syv af kampene har begge hold desuden fået scoret.

Vi har dog et godt tag på Vendsyssel, for ingen af de ti kampe er blevet tabt. Af de tre tællende kampe på Sydbank Park, har vi vundet de to og spillet en enkelt uafgjort. Samlet har vi slået dem syv gange og spillet tre gange uafgjort, og statistikken uden nederlag vil vi gøre alt for at forlænge lørdag – forhåbentlig med den store opbakning fra lægterne, som Sydbank Park så ofte har været garant for.

5 skæve

  1. Som klub er Vendsyssel FF relativt ung. Den havde sidste sommer 10 års fødselsdag, efter at man tilbage i 2013 overtog licensen fra FC Hjørring
  2. Vendsyssel FF rykkede op i Superligaen for første gang i klubbens historie frem mod 2018/19-sæsonen.
  3. Man startede faktisk tiden i Superligaen med at slå OB og Esbjerg fB. Begge med 3-2, så klubben havde nogle dage som etter i Superligaen.
  4. Vendsyssel FF har ikke tabt i Nordicbet Ligaen siden 29. september 2023.
  5. Vendsyssel er et af de hold i rækken, der vinder flest dueller. Dog har vi også her en lille overhånd mod dem statistisk.

Hold øje med…

  1. Ayo Simon Okusun er med sine 1 meter og 97 centimeter en trussel på dødboldene, og de slår dem næsten altid mod ham.
  2. Af Vendsyssels 27 mål i denne sæson har de kun lavet et enkelt fra distancen.
  3. Peter Christiansen scorede igen i Aalborg. Kan topscoreren fortsætte de flotte takter i en vild sæson?
  4. Med to mål i Aalborg har vi lavet 52 mål i denne sæson! Det er voldsomt, og det er eksempelvis 25 flere end lørdagens modstander. Og vi har kun spillet 18 runder.
  5. Vendsyssel-keeperen ser ud til at få travlt, for vores offensiv tøver bestemt ikke med at sparke på mål. 320 afslutninger har vi haft i denne sæson – 30 flere end nummer to.
Del denne nyhed:

Seneste nyheder