Kontrakt til talentfuld offensivspiller

Offensivspilleren Villads Nøhr Birk har på sin 15-års fødselsdag skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold.

Endnu en akademispiller har på sin 15-års fødselsdag skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold.

Offensivspilleren Villads Nøhr Birk har underskrevet en aftale, der løber frem til sommeren 2025.

Akademichef Thomas Vilstrup glæder sig over, at endnu et af akademiets talenter har gjort sig fortjent til en kontrakt i Sønderjyske Fodbold.

– Villads Nøhr Birk har gjort det godt, siden han i sommer kom til klubben fra Vinding SF ved overgangen til U15. Han er en venstrebenet offensivspiller, der har fart, power og fine afslutningsfærdigheder, og det har gjort ham til en kampafgørende spiller på vores U15-ligahold.

– Han har den rette indstilling og er meget seriøs i sin tilgang. Han har udviklet sig godt, siden han kom til vores akademi i sommer, og vi er overbeviste om, at han kan tage yderligere, store skridt i de næste år i vores stærke setup, siger Thomas Vilstrup.

Villads Nøhr Birk glæder sig over at have skrevet sin første fodboldkontrakt med Sønderjyske Fodbold.

– Det er skønt at fejre sin 15-års fødselsdag med en kontraktunderskrivelse i Sønderjyske Fodbold. Det har været mit håb og mit mål, siden jeg kom til klubben, og jeg vil arbejde hårdt for at udvikle mig yderligere i akademiet i årene fremover. Jeg er glad og stolt over at have skrevet min første fodboldkontrakt, og det giver kun ekstra motivation og blod på tanden, siger Villads Nøhr Birk.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder