Knebent Future Cup-nederlag til stærkt Randers FC-hold

Det blev til et knebent 1-2-nederlag til et stærkt Randers FC-mandskab, da vi mandag spillede sæsonens første Future Cup-kamp på Sydbank Park.

Mandag tog vi hul på Future Cup-sæsonen, da vi hjemme på Sydbank Park tog imod Randers FC.

Gæsterne stillede med et slagkraftigt hold, hvor alle markspillere har været i aktion i Superligaen i denne sæson. Blandt de navnkundige spillere var det med Sønderjyske Fodbold-briller skønt at se Mads Albæk tilbage på sin gamle hjemmebane.

Vi stillede selv til start med ni førsteholdsspillere – suppleret med et meget ungt midterforsvar bestående af U19-spiller Magnus Gaunsbæk og U17-spiller Mads Bo Ottesen.

Den første halvdel af første halvleg var en meget livlig omgang med store chancer i begge ender. Mikkel Hyllegaard havde to gode muligheder inde foran mål, men Randers-målmand Oskar Snorre hev nogle store redninger frem.

Også José Gallegos var flere gange på færde. Efter 20 minutter var han tæt på at bringe os i front med en listig afslutning, men stolpen stod i vejen.

Jonas Dakir havde også noget at se til i den anden ende, men han tog sig godt af de afslutninger, der kom inden for rammen.

Efter 40 minutters spil bragte gæsterne sig i front. De spillede sig godt igennem i vores højreside, og inden foran mål kunne Filip Bundgaard sætte en hård inderside på og bringe Randers FC i front. Bundgaard blev matchvinder for Randers FC mod Vejle i weekenden, og også på Sydbank Park fandt han vejen til mål.

Anden halvleg blev mindre chancerig, men det var tæt på, at unge Mads Bo Ottesen blev målscorer lige efter pausen. Mads Hansen, der var dagens anfører, sendte et indlæg ind i fødderne på U17-spilleren, men bolden susede lige forbi mål.

Gæsterne øgede til 2-0 med et kvarter tilbage af kampen. De spillede sig godt igennem, inden bolden havende hos Laurits Pedersen, der fra så godt og vel straffesparkspletten køligt kunne udplacere Dakir.

Med fem minutter igen faldt vores reducering. Indskiftede Tinus Olesen klappede godt til kuglen fra 15 meters afstand og sparkede den ind ved fjerneste stang. Et flot mål, men mere blev det ikke til denne gang.

Som kampen skred frem, kom yderligere en håndfuld U19-spillere på banen, og det blev dermed en kamp, hvor der både var spilletid til de førsteholdsspillere, der manglede minutter i benene, og de akademispillere, der havde trængte til en god matchning på seniorniveau.

Den næste Future Cup-kamp er planlagt til at blive spillet onsdag den 11. oktober på udebane mod FC Midtjylland.

FAKTA
Sønderjyske Fodbold-Randers FC 1-2 (0-1)
0-1 Filip Bundgaard (40.), 0-2 Laurits Raun Pedersen (75.), 1-2 Tinus Olesen (85.)

Vores hold: Jonas Dakir – Kristoffer Jørgensen, Mads Bo Ottesen (76./Jonas Jønsson), Magnus Gaunsbæk, Atli Barkarson – Andreas Oggesen, Mads Hansen – Marcus Kristensen (46./Anders Bergholt), José Gallegos (70./Sebastian Escobar Jensen) – Søren Andreasen (76. /Tinus Olesen), Mikkel Hyllegaard (60./Simon Maass)