Halmstads BK venter i Spanien i den næstsidste testkamp

Lørdag spiller vi den sidste træningskamp i Spanien, når vi møder Allsvenskan-holdet Halmstads BK.

Lørdag klokken 15.00 er der for tredje træningskamp svensk modstand på menuen, når vi møder Allsvenskan-holdet Halmstads BK.

Efter sejre over Landskrona BoIS (7-2) og GAIS (3-1) er det – på papiret – den hidtil sværeste svenske modstander, da Halmstads BK i sidste sæson sluttede som nummer 12 i den bedste svenske række – lige foran IFK Göteborg og á point med AIK Stockholm.

Cheftræner Thomas Nørgaard ser frem til en hård matchning i opstartens næstsidste træningskamp.

– Det bliver helt sikkert interessant for os rent offensivt at skulle nedbryde det, de gør, men også tage imod den direkte dimension de har som hold. Det bliver rigtig fint at få rundet lejren af hernede. Vi har trænet med et rigtigt godt mindset og et godt fokus, og nu har vi den sidste kamp hernede på spansk jord, hvor vi roterer lidt mindre, end vi har gjort i de andre kampe, vi har spillet.

– Dem, som er tvivlsomme og har små skavanker, holder vi ude af kamp-loopet. Cirka halvdelen af startopstillingen kommer til at spille helt igennem, og så er der andre, der får 30, 45 eller 60 minutter. Vi holder det på 16-18 aktive spillere denne gang, siger Thomas Nørgaard.

Halmstads BK er den tredje svenske modstander på stribe, og det er ikke helt tilfældigt, at modstanderne er fra vores naboland.

– Landskrona er blevet en god ven af huset – eller i hvert fald af mig – og vi har spillet nogle gode kampe mod hinanden. Hernede i Spanien har vi valgt at prioritere, at vi hellere vil have nordisk end ukrainsk eller russisk modstand, som ofte kan være en anden type fodbold. Vi har ikke søgt specifikt svensk modstand, men vi vil gerne have noget, der minder om det, vi skal hjem og spille imod, siger Thomas Nørgaard.

Vi opdaterer med de væsentligste højdepunkter på vores Twitter-profil, og vi følger op med referat, reaktioner og fotos fra kampen.

Svenske Aftonbladet sender igen livestream til sine abonnenter (link).

Del denne nyhed:

Seneste nyheder