Haderslev Industrilakering gentegner i Sønderjyske Fodbold

Haderslev Industrilakering har stor glæde af sit sponsorat i Sønderjyske Fodbold og har netop forlænget sit erhvervsklub-sponsorat i klubben.

Haderslev Industrilakering er en af de trofaste støtter i Sønderjyske Fodbold, og den sønderjyske virksomhed maler nu en tyk streg under det gode samarbejde ved at forlænge sit erhvervsklub-sponsorat.

– Vi er vilde med fodbold, og vi sætter stor pris på miljøet i Fuglsang Loungen. Den behagelige og familiære stemning gør, at det er nemt at hygge sig og netværke, og det har vi stor glæde af i Haderslev Industrilakering. Vi tager gerne gæster og forretningsforbindelser med til kampene på Sydbank Park, og som virksomhed har vi stor glæde af samarbejdet med Sønderjyske Fodbold, siger direktør i Haderslev Industrilakering, Karl Rene Seibt.

I Sønderjyske Fodbold glæder salgsansvarlig Ulrik ”Buller” Nielsen sig over det fortsatte samarbejde.

– Vi er glade for, at Haderslev Industrilakering fortsætter som sponsor i Sønderjyske Fodbold, hvor de med deres gode selskab altid er med til at male stemningen lyseblå i Fuglsang Loungen. De er et godt eksempel på, at netværk og interesse går op i en højere enhed, og vi glæder os til, at vi sammen skal have flere gode oplevelser fremover, siger Ulrik Nielsen.

På fotoet står Ulrik ”Buller” Nielsen sammen med indehaverne af Haderslev Industrilakering, Bjarne Nielsen (med bolden) og Karl Rene Seibt.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder