Haderslev Auktion er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold

Haderslev Auktion har ladet hammeren falde og har indgået en aftale med Sønderjyske Fodbold om et sponsorat.

Første, anden, tredje!

Hammeren er faldet, og der er givet et solidt sønderjysk håndtryk.

Haderslev Auktion er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold, hvor virksomheden ønsker at bakke op om det fælles fodboldprojekt i Sønderjylland.

– Hos Haderslev Auktion værdsætter vi mange ting, men i særdeleshed vores kunder og samarbejdspartnere. Det er vigtigt for os, at du som køber eller sælger oplever et ordentligt, ærligt og redeligt auktionshus, og det er vores helt klare overbevisning, at Sønderjyske Fodbold i dag drives ud fra samme principper. Vi møder en stab og en ejerkreds, der møder deres partnere i øjenhøjde, og som åbent deler deres tanker og idéer omkring, hvordan vi sammen kan og skal styrke Sønderjylland.

– Sønderjyske Fodbold er til for landsdelen, og fodboldklubben er i den grad med til at gøre Sønderjylland interessant og attraktiv, og hos Haderslev Auktion finder vi det derfor helt naturligt at bakke op om hele landsdelens fodboldflagskib. Vi glæder os til samarbejdet, til kampene på Sydbank Park og ikke mindst de mange spændende aktiviteter i det store Sønderjyske Fodbold Netværk, som vi naturligvis også er den del af, siger ejer af Haderslev Auktion, Peder Broe-Scherrebeck.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, glæder sig over, at Haderslev Auktion er kommet med på holdet.

– Vi er meget glade for, at Haderslev Auktion er blevet en del af Sønderjyske Fodbold. De bakker om op klubben med både hjerne og hjerte. Med deres opbakning er de med til at få hele Sønderjyllands fodboldstolthed på landkortet og gøre landsdelen attraktiv, men de er også en aktiv del af vores netværk, hvor vi hjælper hinanden på tværs af brancher. Vi ser frem til mange gode oplevelser sammen med Haderslev Auktion, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder