Grétarsson: Perfekt afsæt til slutspillet med sejr og clean sheet

Daniel Grétarsson spillede en stor kamp mod FC Helsingør, hvor han scorede et fremragende hovedstødsmål og bidrog til at forsvare endnu et clean sheet hjem til samlingen.

Tilskuerne på Sydbank Park var ikke i tvivl om, at Daniel Grétarsson skulle kåres som Kampens Spiller efter 2-0-sejren over FC Helsingør.

Ok, det hjælper altid i afstemningen at være første målscorer, men han var også stærk som islandsk granit i forsvaret, hvor han bidrog til, at holdet fik endnu et clean sheet til samlingen.

Grétarsson var da også en glad mand, da han gjorde status efter sejren.

– Det var en dejlig sejr, og det var dejligt at vinde på Sydbank Park igen. Jeg er glad for, at jeg kunne bidrage med et mål, og det var også rart, at vi kunne holde målet rent. Jeg synes, vi spillede en god kamp, og det var skønt at slutte grundspillet med en sejr, sagde Grétarsson i minutterne efter sejren.

Om 14 dage tager vi hul på slutspillet, og lørdagens kamp var et godt skud selvtillid inden de afgørende kampe.

– Vi ser frem til slutspillet, og følelsen bliver kun bedre af, at du vinder og får et clean sheet. Vi har spillet et stærkt grundspil, og nu skal vi gøre alt for at slutte godt af og gøre arbejdet færdigt i slutspillet, sagde den stærke islænding.

Mens de fleste holdkammerater nu kan se frem til et par ekstra fridage i den kommende weekend, kan Grétarsson se frem til en landsholdssamling med Islands A-landshold.

– Nu skal jeg afsted på en spændende landsholdsopgave med Island, hvor der venter en vigtig kamp (mod Israel, red.). Så kommer jeg tilbage til hertil, hvor vi skal forberede os godt og arbejde hårdt frem mod slutspillet, sagde Daniel Grétarsson. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder