God weekend for akademiet: Tre krydser mod FCN

Det endte med tre uafgjorte kampe, da akademiets U19, U17 og U15-hold tog imod FC Nordsjælland. U17-holdet tog sejren efter straffesparkskonkurrence.

Der var point til alle akademiholdene fra Sønderjyske Fodbold/HFK, da U19, U17 og U15 lørdag tog imod FC Nordsjælland.

U19 hentede for tredje kamp i træk et clean sheet, da det blev 0-0 mod nordsjællænderne. Det lykkedes blandt andet ved, at målmand Benjamin Rasmussen snuppede et straffespark i første halvleg.

Efter 0-0 i ordinær spilletid skulle det sidste point fordeles på straffespark, hvor gæsterne vandt 4-3.

U17 var tæt på at tage alle tre point mod topholdet FC Nordsjælland, men kunne dog glæde sig over, at det blev til to, da de vandt straffesparkskonkurrencen efter 2-2 i den ordinære spilletid.

Sebastian Larsen scorede begge mål, og det sidste lignede et matchvindermål, da han scorede kort før tid. Gæsterne fik dog udlignet til allersidst og fremtvang dermed straffesparkskonkurrence, som vi endte med at vinde. Et stærkt resultat af U17-holdet.

Også U15-holdet hentede et kryds mod Farum-holdet. Gæsterne bragte sig foran i anden halvlegs start, men William Svendgaard udlignede kort før tid. Nordsjællænderne endte med at tage sejren i straffesparkskonkurrence.

Alt i alt en flot weekend af akademiholdene med point til alle tre hold.