Fysioterapeut fra Sønderjyske Fodbold tilknyttes kvindelandsholdet

Morten Bastholm, der er fysioterapeut og Head of Medical i Sønderjyske Fodbold, er blevet tilknyttet kvindelandsholdet.

I Sønderjyske Fodbold stiller vi også i en stærk opstilling uden for banen, og når du har gode medarbejdere, bliver det også bemærket uden for klubben.

Derfor kipper vi med Dannebrog og ønsker stort tillykke til vores Head of Medical, Morten Bastholm, som er blevet tilknyttet det danske A-kvindelandshold som fysioterapeut sideløbende med jobbet i Sønderjyske Fodbold.

Morten Bastholm hjalp kvindelandsholdet ved en samling i sidste måned, og nu er partnerne – med Sønderjyske Fodbolds accept – blevet enige om en permanent aftale, der betyder, at Bastholm er med som fysioterapeut ved de fremtidige landsholdssamlinger.

Sportschef Casper Daather ser udvælgelsen af Morten Bastholm som et skulderklap til sundhedssektoren i Sønderjyske Fodbold.

– Det er fuldt fortjent, at Morten Bastholm nu skal i tjeneste i rødt og hvidt. Når landsholdet kommer og banker på, lytter vi naturligvis, og vi har fundet en god løsning, som tilgodeser alle parter. I de begrænsede perioder, hvor Bastholm vil være væk fra klubben i landsholdsregi, har vi andre gode kræfter i klubben, der opretholder det høje niveau, vi har i sundhedsstaben. Vi er stolte af, at Sønderjyske Fodbold har en repræsentant omkring det danske kvindelandshold, og vi ønsker Morten Bastholm tillykke med udtagelsen, siger Casper Daather.

Morten Bastholm glæder sig over muligheden for at hjælpe til på kvindelandsholdet.

– Det er fedt at få muligheden for at lave noget for sit land, og jeg er glad for, at klubben har været samarbejdsvillig, så vi har fundet en god, fælles løsning. For mig er det super motiverende at blive en del af et landsholds-setup, og jeg forventer også, at jeg kan få ny inspiration, som også vil være til gavn for Sønderjyske Fodbold, siger Morten Bastholm.

Bastholms næste landsholdsopgave er i starten af april, hvor Danmark spiller EM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet og Belgien.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder