Frustrerende lørdag på Sydbank Park

Tilskuerne bød flot spillerne velkommen tilbage til årets første kamp på Sydbank, men desværre blev det en ærgerlig affære på grønsværen.

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Rammerne var perfekte for en dejlig fodboldeftermiddag på Sydbank Park. Stemningen summede, og det var tydeligt, at der ikke havde været spillet fodbold i månedsvis. Spillerne blev da også mødt flot ved indløb med den største tifo i vores historie. En tifo med nedslagspunkter fra fortiden, og sikke et fantastisk arbejde, der har været lagt i den velkomst.

På banen åbnede vi godt på bolden, men allerede efter tre minutter var Vendsyssel effektive. En aflevering i opspillet fik for lidt, og så kunne gæsterne storme afsted i kontra. En aflevering tilbage i feltet havnede hos Carl Lange, der fra tæt hold overlistede Nicolai Flø. 0-1 til gæsterne.

Herefter blev 1. halvleg en meget fysisk affære. Vendsyssel stod dybt og lykkedes med at gøre kampen fysisk, og de gange, vi kom igennem, manglede skarpheden desværre. Efter godt opspil sparkede Jose Gallegos forbi rundet et kvarter, og minutter efter var Kristall Ingason tæt på fra kanten af feltet.

Peter Christiansen vendte flot og lavede gode træk efter en halv time, men hans forsøg gik et stykke over mål. Det blev det sidste lyseblå højdepunkt i en meget fysisk og hårdtspillet affære, hvor det forblev 0-1 ved pausen.

Anden halvleg blev desværre en frustrerende omgang for de 3814 tilskuere. Kampen var fortsat fysisk, og der kom ikke rigtig ro over tingene, mens de tekniske fejl desværre var for mange.

Peter Christiansen testede Vendsyssel-keeperen fra kanten af feltet ti minutter efter pausen, og Kristall Ingason sparkede lige over med en halv time tilbage. Med små ti minutter igen var vi tæt udligningen, men afslutningen, der gik mellem venner og fjender, blev reddet nær målstregen.

Med fem minutter tilbage blev opgøret lukket. Efter et gennembrud i højre side fik gæsterne tilkæmpet sig et straffespark, og det tog Carl Lange sig af fra de 11 meter.

I overtiden gik det så helt galt. Troels Kløve missede sin tilbagelægning til Nicolai Flø, og bolden trillede stille og roligt i nettet. 0-3, Voldsomme cifre trods alt på en dag, hvor vi bestemt ikke var tre mål dårligere end Vendsyssel, men hvor fejlene blev kostbare.

Vi skal tilbage på sejrssporet, når vi næste lørdag møder AC Horsens på udebane, og så samles vi igen på Sydbank Park lørdag den 16. marts, når vi spiller grundspillets sidste kamp.

Tak for opbakningen denne lørdag eftermiddag på Sydbank Park.