Fra 0-2 til 5-2 mod EfB: Endnu en sejr til U19-holdet

U19-holdet fortsætter rækken af gode resultater. I weekenden blev EfB besejret med 5-2, efter vestjyderne var foran 2-0. Det var sjette gang i træk, at U19-holdet hentede point i 2024.

U19-holdet fortsætter med at levere gode resultater i 2024.

For sjette gang i træk i år kom der point på U19-kontoen, og denne gang tre af slagsen, da EfB blev besejret med 5-2.

Det startede ellers sløvt, og vestjyderne var fortjent foran 1-0 ved pausen, og gæsterne øgede også til 2-0 i starten af anden halvleg.

Fra det 55. minut startede den sønderjyske målfest. Målene blev scoret af Nikolaj Ellegård, Sebastian Escobar Jensen, Anders Raffnsøe Hoeg og to gange Benjamin Opanovic.

Vi dominerede halvlegen og var effektive på de chancer, vi fik.

Også U17-holdet vandt over EfB, men her skulle der straffespark til, inden vestjyderne blev besejret.

Kampen bølgede frem og tilbage i den ordinære spilletid, hvor vi var foran 2-1, inden Esbjerg vendte det til 2-4, og vi til sidst sikrede os 4-4.

Sebastian Larsen scorede de tre første kasser, mens Albert Rrahmani scorede det sidste, der fik kampen i en straffesparksafgørelse. Fra 11 meter var vi skarpest og scorede på alle fem spark.

Det blev også målrigt for U15-holdet, men i sidste ende vandt EfB med 4-3. Vestjyderne var foran 4-1, men vi fik reduceret to gange og havde en kæmpe chance til sidst, der kunne have sikret uafgjort og straffesparkskonkurrence, men det blev desværre lige ved og næsten.

Den næste ligakamp for U19 er lørdag den 13. april ude mod Lyngby.

For U17 venter der to ligakampe i denne uge – tirsdag ude mod FC Midtjylland og på lørdag i Lyngby.

U15’s næste opgave er også i Lyngby lørdag den 13. april.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder