Flot topkamp i fantastisk kulisse på Sydbank Park

5.512 tilskuere skabte en fantastisk ramme om en en tæt og intens topkamp på Sydbank Park, der endte uden vinder. Det endte 1-1 mod AaB, efter Peter Christiansen havde bragt os i front på et flot mål.

Sikke en kamp og sikke en kulisse.

Sammen med AaB skabte vi fredag aften en meget seværdig topkamp i NordicBet Ligaen, da vi spillede 1-1 på Sydbank Park.

5.512 tilskuere skabte en fantastisk kulisse om kampen. Da spillerne gik på banen, blev de mødt af en kæmpe tifo med teksten “Samlet om Sønderjylland”. Fantastisk arbejde og et stærkt budskab.

Det blev helt generelt en ganske chancefattig kamp. Til gengæld var der vitaminer i tacklingerne, og det var tæt og intenst hele vejen igennem – med et uafgjort resultat som en naturlig udgang.

Tilskuerne fik et sus at gå til pause på. I første halvlegs tredje tillægsminut fik Peter Christiansen Sydbank Park til at koge, da han scorede til 1-0. Kristall Ingason sendte ham afsted med en flot aflevering fra midterlinjen, og den sønderjyske topscorer er altså bare skarp, når han får chancen. Med venstrefoden satte han bolden klinisk ind ved venstre stang. Fremragende.

Vi kom ud med god energi efter pausen, men AaB fik desværre hurtigt udlignet. Vi fik clearet en bold i første omgang, men gæsternes Richard Odada smækkede bolden flot ind fra kanten af feltet.

Det var småt med chancer i resten af kampen, men det var tæt på at vi fik én mere i kassen. Med ti minutter tilbage fik Atli Barkarson afsluttet, og Emil Berggreen fik en god afretter på, men bolden gik desværre lige ved siden af mål.

Det endte 1-1 efter en flot kamp i en fantastisk kulisse.

Tak for den flotte opbakning. Det gjorde indtryk.

Vores næste kamp er søndag den 24. september i Helsingør. Den næste hjemmekamp er lørdag den 29. september mod B.93.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder