Fem grunde til at komme på Sydbank Park

Der er masser af gode grunde til at komme på Sydbank Park fredag aften, når vi møder Kolding IF – vi har fremhævet fem af dem her.

Lige til højrebenet
Hvis du ikke skal komme på fredag – hvornår skal du så komme? Det er kampen, der har det hele. Det er et lokalbrag, det er en topkamp, og vi har sportslig medvind. Kampen har alle ingredienser til at blive årets største kamp, og dén må du ikke misse.

Sportslig medvind
Vi starter med den sportslige medvind. Vi kommer til kampen med ti ligakampe i træk uden nederlag – otte sejre og to uafgjorte. Holdet har hentet 2,6 point i gennemsnit i de seneste ti kampe, og den lange stime af gode resultater skal naturligvis belønnes med fuld opbakning på lægterne.

Mange mål
Med 33 mål er vi det suverænt med scorende hold i ligaen, og det er i det hele taget bare blevet rigtig sjovt at komme til fodbold på Sydbank Park. Særligt på hjemmebanen har vi scoret på samlebånd, og vi er sammen ved at skabe et fedt fodboldfort i Sønderjylland.

Fest i fanzonen
Vi har i denne sæson skruet op for aktiviteterne i fanzonen før kampene, og også før Kolding-kampen er der en god anledning til at komme tidligt. Der bliver gang i gaden både på stemningstribunen og i Reick Møbler-boldgaden, og vi krydrer det med Happy Hour fra klokken 17.45 til 18.30.

Funcard til børnene
Mens mange 18+-unge helt sikkert vil synes godt om vores nye Crazy Daisy-bar, er der også god aktivitet for børnene. Alle skolebørn i Haderslev Kommune har fået et Funcard med hjem til efterårsferien, hvor der er en gratis billet til kampen, og børn uden for kommunen kan hente det gratis på biblioteket. Det bliver underholdning for store og små, og vi glæder os til, at vi igen skal være sammen om Sønderjyske Fodbold.

Køb din billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder