Fem grunde til at komme på stadion fredag aften

Der er rigtig mange gode grunde til at komme på Sydbank Park fredag aften mod FC Fredericia, og vi har fremhævet fem af dem her

Alt for længe siden
Det er som om, at hjerterytmen har det lidt bedre, når der er fodbold i kalenderen. Lad os være ærlige – det har været en rædderlig lang ventetid. Tre måneder uden fodbold – hvordan kom vi igennem det? Men nu er det nu! Fredag er vi igen fælles om fodbolden, og vi skal have alle mand på stadion, så vi sammen kan give holdet de bedste betingelser for at starte en sejrsstime på Sydbank Park.

Fem nye folk
Vi har fem nye folk, vi skal have givet en varm velkomst. Cheftræner Thomas Nørgaard og assistenttræner Lasse Frølund er trukket i det sønderjyske trænertøj, og til at hjælpe os ude på banen er Søren Andeasen, Orri Óskarsson og Jonas Thorsen kommet til. Lad dem mærke, at I er bag dem fra første fløjt, og klap, råb og syng alt det bedste, du har lært.

Historisk tifo
Det bliver noget af et syn, der møder spillerne, når de træder ind på Sydbank Park. Vores fantastiske fans har brugt vinterpausen yderst fornuftigt og vil fredag aften præsentere en historisk stor tifo. Det lange banner målet intet mindre end 65 gange tre meter, og der er arbejdet knaldhårdt i kulissen for at gøre det klar til fredagens kamp. Vi glæder os til at se budskabet på banneret.

Ny slagsang
Fredag er også dagen, hvor vi præsenterer den nye slagsang for Sønderjyske Fodbold. Vi synes, den er blevet rigtig god, og den er meget nem at lære, så vi glæder os til at synge den i fællesskab på stadion. Og husk: Det handler ikke om at synge godt, men om at synge højere end sidemanden.

Gratis glæder
Har du smagt den nye Faxe Kondi Appelsin? Hvis ikke, kan du glæde dig til at smage den fredag aften, hvor Royal Unibrew byder på gratis smagsprøver fra klokken 18, og til kampen er slut. Jer, der sikrede jer et Funcard-katalog inden vinterferien, skal også bemærke, at der en gratis billet til kampen for børn mellem fem og 15 år. Dermed er der lagt op til festivitas og mange mennesker på Danfoss-tribunen, og vi glæder os til at se jer alle igen.

Køb din billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder