Fanzone med 158 Tommy Boys på kulgrillen

Søndag åbner vi en ny fanzone på Sydbank Park, hvor legenden Tommy Bechmann serverer gratis “Tommy Boys” til de 158 første gæster.

Som vi skrev i sidste uge, skal fansene forkæles lidt ekstra, når vi søndag spiller sæsonens sidste kamp på Sydbank Park.

Det gør vi ved at åbne en fanzone bag Danfoss-tribunen, der åbner allerede klokken 11, og frem til klokken 12.30 er der Happy Hour – køb én øl/vand og få to.

En dygtig musiker spiller livemusik fra scenen, og hyggen vil være i højsædet op til kickoff klokken 13.00.

Til de første 158 gæster vil der være en gratis “Tommy Boy” – altså en ringriderpølse serveret af legenden Tommy Bechmann, der har været fortaler for, at kulgrillen skulle tilbage på Sydbank Park.

Hvis du er blandt de første på stadion, får du udleveret en pølsebillet af en af vores oversiddende spillere, hvorefter du kan få den vekslet til en Tommy Boy fra kulgrillen, hvor det vil være to af vores ejere, Markus Kristoffer Hansen og Morten Kristoffer Larsen, der serverer den for dig.

Det er kun hovedindgangen, der åbner klokken 11.00, men her kan du også komme ind på billetter og sæsonkort til de øvrige tribuner.

Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig dag på Sydbank Park.

Køb din billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder