Fanzone: Livemusik, Happy Hour og 158 gratis pølser

Når vi søndag den 4. juni spiller sæsonens sidste hjemmekamp, vil vi gerne takke fansene for opbakningen i løbet af sæsonen. Det gør vi med en ny fanzone, hvor der vil være livemusik, udvidet Happy Hour og 158 gratis pølser.

Fansene er i fokus, når vi søndag den 4. juni spiller sæsonens sidste hjemmekamp på Sydbank Park.

Som tak for trofast opbakning i løbet af sæsonen, gør vi optakten til kampen mod FC Helsingør endnu mere festlig, end vi plejer.

Som noget helt nyt åbner vi en fanzone bag Danfoss-tribunen, hvor der bliver rig mulighed for at hygge sig i timerne op til kickoff.

Fra klokken 11 og frem til klokken 12.30 vil der være Happy Hour – køb én øl/vand og få to – og der bliver spillet livemusik på en lille scene, som vil sætte den rette stemning.

Der bliver også tændt op i kulgrillen, som endelig er tilbage. Den er vi mange, der har savnet, og da Tommy Bechmann er en af dem, der har prikket til os i kulissen, har vi udnævnt ham til officiel pølseambassadør.

Bechmann får derfor lov til at klippe det lyseblå bånd, når grillen åbner, og hvor der vil være gratis ringriderpølser til de første 158 gæster – svarende til det antal kampe, som han spillede for Sønderjyske Fodbold.

Der vil være adgang til fanzonen gennem Danfoss-tribunen, og hovedindgangen vil åbne klokken 11.00, mens de øvrige indgange åbner klokken 12.00. Billetter til de øvrige tribuner kan også bruges ved hovedindgangen.

De sædvanlige aktiviteter i Reick Møbler-boldgaden under Pro Tech CNC-tribunen rykker til denne kamp også om til fanzonen bag Danfoss-tribunen. Denne gang kan du blandt andet vinde Stefan Gartenmanns originale hjemmebanetrøje fra sidste sæson.

Vi håber, at mange lyseblå fans vil møde op, så vi sammen kan tage en god afsked med sæsonen og ønske hinanden en god sommerferie.

Køb din billet til kampen her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg

Del denne nyhed:

Seneste nyheder