Fantastisk fight gav tre point i forårssolen

Vi var i undertal i næsten hele anden halvleg, men trods det leverede vi en fantastisk præstation og fightede 2-0 sejren hjem mod Hobro IK på Sydbank Park.

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Første halvleg blev åbnet med masser af intensitet. Vi brød gæsternes spil i et par gode omstillinger, men Hobro-mandskabet var heller ikke bange for at tage fat i bolden. Første store chance kom efter seks minutters spil, da et godt lyseblåt hjørnespark i bagerste område blev headet ind mellem venner og fjender, og den blev sendt lige over Søndergaards Hobro-mål.

Herfra var det en meget lige kamp. Hobro fik et par gode tilbud på hjørnespark rundet et kvarter, men vi stod godt imod. I den anden ende var der optræk til gode tilbud til Mads Agger og Kristall Ingason, men der kom konstant en Hobro-fod i vejen i sidste moment.

Op mod pausen var det en fysisk hård kamp med masser af tacklinger og frispark, men lige op til pausen kom der noget at juble over for de mange fremmødte på Sydbank Park. Et frispark blev slået skarpt ind i feltet, hvor Tobias Sommer kom først på den, og tæt under mål dirigerede Daniel Gretarsson den i mål bag Andreas Søndergaard. 1-0 som holdt til pausen efter et par gode redninger fra Nicolai Flø til slut.

Anden halvleg åbnede dramatisk. Målscorer Gretarsson indkasserede sin anden advarsel, og så var vi reduceret til ti mand. Herfra så det ud til at være gevaldigt op ad bakke, men sådan blev det ikke. Med en halv time igen satte Mads Agger turbo på og lavede et fornemt raid, og med et flot overblik fandt han Sefer Emini, der scorede til 2-0!

Herefter var Hobro IK en del på bolden, men vi fightede fantastisk i solen foran 3.141 tilskuere på Sydbank Park. De gange gæsterne blev farlige, var Nicolai Flø på plads, men oftest nåede det ikke så langt, fordi Barkarson, Sommer, Soulas og Oggesen forsvarede fantastisk, mens midtbanespillerne også hjalp flot til.

I den anden ende var vi giftige på omstillingerne. Indskiftede Tobias Klysner kom tæt på i to omgange, men Andreas Søndergaard fik afværget. Efter fire minutters tillæg på Sydbank Park vandt vi dog fornemt med 2-0 på en svær dag, hvor gejsten og fighten vandt!

Tusind tak for opbakningen på Sydbank Park, der var med til at hjælpe spillerne i mål.

Næste opgave venter søndag den 14. april ude mod FC Fredericia, inden Vendsyssel gæster Sydbank Park den efterfølgende torsdag.