– Energien fra publikum skal hjælpe holdet

Cheftræner Thomas Nørgaard glæder sig til lørdagens kamp, hvor publikum med positiv og tålmodig opbakning kan være med til at gøre en forskel på Sydbank Park.

Lørdag klokken 13.00 er der topbrag på Sydbank Park, når vi tager imod Hvidovre IF, og cheftræner Thomas Nørgaard glæder sig til en spændende kamp, hvor der forhåbentligt kommer mange sønderjyder og bakker op om holdet.

– Det er et privilegium at få lov at spille de her fodboldkampe. Det er der, hvor vi alle sammen får lov til at mærke, hvor meget fodbold betyder – selv om det på mange måder er en af de mindst vigtige ting af de vigtige her i verden.

– Det er dejligt, at vi har præsteret i sådan en grad, at vi kan tage imod Hvidovre og vide, at det er en kamp, som virkelig indeholder noget, og vi håber selvfølgelig, at der kommer rigtig mange mennesker og bakker op om den opgave, siger Thomas Nørgaard.

Med et topbrag og godt fodboldvejr i sigte forventes der mange tilskuere til kampen, og Nørgaard pointerer, at de kan gøre en forskel med positiv og tålmodig opbakning.

– Jo mere stadion gynger, jo bedre er det for os at skulle præstere derinde. Vi håber sindssygt meget, at den energi, vi forsøger at lægge indefra, at der også er rigtig mange omkring os, der vil bakke os op omkring det – som vil fejre nogle af de tacklinger, der kommer undervejs, som vil acceptere nogle af de fejl, der også kommer, og som vil forstå, at spillerne er dem, der træffer beslutningerne, og som på bedst muligvis vil bakke dem op i det.

– Tilskuerne skal give alt, hvad de overhovedet har. Drikke et par fadøl – eller sodavand, hvis du ikke er så gammel. Og så ellers bare komme ind og være med til at skubbe skibet i den retning, som vi synes, vi er i gang med at styre det hen imod.

– Alle betyder noget i det her. Der er så mange mennesker, der gerne vil Sønderjyske Fodbold noget godt. Vi er så heldige, at vi får lov til at udføre det inde på banen, men alle dem, der sidder omkring, har mindst lige så meget at sige, fastslår Thomas Nørgaard.

Grib opfordringen – vi skal have alle mand på stadion!

Køb din billet til kampen her: https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg

Del denne nyhed:

Seneste nyheder