Ekstra barer skal give mindre kø på Sydbank Park

Til fredagens kamp mod Kolding IF åbnes der yderligere to barer og endnu et pølse-udleveringssted, så du hurtigere kan få stillet tørsten og sulten på Sydbank Park.

Når vi fredag 19.00 tager imod Kolding IF på Sydbank Park, bliver der kortere vej til din stadionplatte og smørelse til stemmebåndet.

Ved de to seneste hjemmekampe har der været mere end 5.000 tilskuere på Sydbank Park, og det har givet lange køer ved mad- og drikkeboderne. Det gør vi nu noget ved i tæt samarbejde med HFK.

Til Kolding-kampen vil der være to ekstra barer, hvor der kan hentes forfriskninger. Det ene sted er den nye Crazy Daisy-bar på stemningstribunen (læs nyheden her), og den anden vil være foran HFK-klubhuset ved opgang 1 under Pro Tech CNC-tribunen. Begge steder vil der kun være kontantløs betaling.

Køen til Danmarks bedste stadionplatte gør vi også kortere. I den gamle boldgade under Davidsen-tribunen bliver der placeret to store kulgrill-stationer, så vi hurtigere kan få langet flere Tommy Boys over disken. Betalingen vil fortsat ske i den sædvanlige pølsebod i boldgaden.

Til tilskuerne på Pro Tech CNC-tribunen vil vi også gøre opmærksom på, at køen til øl og pølser oftere er kortere nede ved opgang 4-5, end den er ved opgang 2-3.

Endelig vil vi appellere til, at folk kommer på stadion i god tid. Der er pres på indgangene op til kampstart, så vi vil gerne opfordre til, at I kommer tideligt og gør brug af de mange aktiviteter, der sker i tiden op til kampstart.

Fredag åbner dørene 17.45, og der er Happy Hour frem til klokken 18.30.

Vi ses til en skøn aften på Sydbank Park.

Køb billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder