Cheftræner noterede sig plusser og minusser i Næstved

Cheftræner Thomas Nørgaard var meget begejstret for den første halve time – men var også irriteret over den sidste halve time.

Søndag vandt vi 4-1 i Næstved, og cheftræner Thomas Nørgaard var naturligvis godt tilfreds med den overbevisende sejr, men det var ikke samtlige 90 minutter, der vakte begejstring på sidelinjen.

– Resultatmæssigt kan vi alle tage hjem og være glade og tilfredse med resultatet. Den del af spillet gør, at jeg smiler, men jeg raser også en lille bitte smule. Jeg synes, vi er topdominerende, og vi skiller det her Næstved Stadion fuldstændig ad i de første 30-35 minutter.

– Vi spiller ok kontrolleret de første 15-20 minutter af anden halvleg, men så bryder jeg mig ikke særlig meget om det, jeg ser i den sidste periode af kampen. Vi spiller en fodboldkamp uden vores modstander egentlig skaber chancer på andet end det, som vi selv forærer væk, og det irriterer mig.

– Det topniveau, vi har i os, det skal vi skynde os at finde, og det ser vi i brudstykker i dag, men vi skal stoppe med at påføre os selv den der irritation og smerte, som jeg synes, vi har en tendens til også i dag, sagde Thomas Nørgaard i minutterne efter kampen.

4-1-sejren vakte glæde, men cheftræneren lader heller ikke træerne vokse ind i himlen efter sejren.

– Jeg er glad for sejren og de fire mål, men jeg tillader mig stadig at være kritisk. Når vi står nogen gange og beskytter os selv, når vi ikke har fået det resultat, vi gerne ville, så kan vi heller ikke være jubelidioter, hver eneste gang vi vinder, sagde Thomas Nørgaard.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder