Bliv klar til kamp med et forårssæsonkort

Køb et sæsonkort, der gælder alle forårets kampe på Sydbank Park, til en reguleret pris. Samtidig får du mulighed for gratis at deltage i vores store kickoff-møde den 14. februar.

På lørdag sparker vi sæsonen i gang, når vi møder AaB i Aalborg, og næste lørdag – den 2. marts – går det løs på Sydbank Park, når vi tager imod Vendsyssel FF.

I Sønderjyske Fodbold er der udsigt til et særdeles spændende forår, hvor vi skal kæmpe om oprykning til 3F Superligaen, og her bliver det afgørende med fuld opbakning i de syv kampe, der venter på Sydbank Park.

Køb et sæsonkort til alle forårets kampe og spar tid og penge. Du kan købe et sæsonkort, der gælder til alle syv hjemmekampe, til en reguleret sæsonkort-pris, der spænder fra 130 til 650 kroner.

Som sæsonkortholder har du også mulighed for at få en personlig fødselsdagshilsen fra en spiller.

Kontakt Niels Esbensen på nje@soenderjyskefodbold.dk eller 2323 1176 for at bestille sæsonkortet.

Sæsonkortet er som udgangspunkt elektronisk, men for 25 kroner ekstra kan du få det som plastikkort (kortet skal hentes på vores kontor i Haderslev Idrætscenter).

Se priserne for et forårs-sæsonkort herunder:
Siddeplads, voksen, 650 kr.
Ståplads, voksen, 480 kr.
Siddeplads, pensionist, 480 kr.
Ståplads, pensionist, 350 kr.
Siddeplads, 7-19 år, 350 kr.
Ståplads, 7-19 år, 220 kr.
Siddeplads, 0-6 år, 130 kr.
Ståplads, 0-6 år, gratis

Du kan også købe et sæsonkort på abonnement fra blot 42 kroner pr. måned. Læs mere her (link) og bestil dit abonnement her (link).

Del denne nyhed:

Seneste nyheder