BDO er tilbage som sponsor i Sønderjyske Fodbold

Revisionsvirksomheden BDO er tilbage som sponsor i Sønderjyske Fodbold.

Revisionsvirksomheden BDO fra Haderslev vender nu tilbage som sponsor i Sønderjyske Fodbold.

Siden klubben kom tilbage på lokale hænder, er der sket mange positive ting i Sønderjyske Fodbold, og tilbuddene til netværket er mere attraktive end nogen sinde før.

De positive vinde for Sønderjyllands fodboldstolthed er også en af grundene til, at BDO nu igen bliver sponsor i Sønderjyske Fodbold.

– Efter en pause, hvor vi har fulgt klubbens udvikling fra sidelinjen, har BDO valgt igen at blive en del af Sønderjyske Fodbold. Det ligger i BDO’s DNA, at vi skaber udvikling gennem indsigt og indlevelse, og vi føler, at et medlemskab af Sønderjyske Fodbolds Erhvervsklub giver os oplagte muligheder for at opnå dette. Vi glæder os til igen at komme på Sydbank Park og opleve den gode stemning til kampene og til de mange spændende arrangementer i netværket omkring Sønderjyske Fodbold, siger Allan Nørgaard Bergstedt, Senior Director og statsautoriseret revisor hos BDO.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen, byder BDO hjertelig velkommen tilbage til Sønderjyske Fodbold.

– Det er altid dejligt, når tidligere sponsorer igen har lyst til at blive en del af Sønderjyske Fodbold. Der sker mange positive ting i klubben, og også på sponsorsiden er der kommet mange nye, attraktive tilbud, som mange virksomheder kan se værdien i. Vi glæder os over, at BDO igen er tilbage i Sønderjyske Fodbold, og vi ser frem til mange gode oplevelser sammen på Sydbank Park og i netværket, siger Ulrik ”Buller” Nielsen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder