Arbejdet med ambitiøst baneprojekt påbegyndes

Aftalen omkring det store fem-bane-projekt ved Haderslev Idrætscenter er kommet på plads. Det betyder et stort og tiltrængt løft til banefaciliteterne for Sønderjyske Fodbold, når græsbanerne er klar til efteråret.

Det har været på tegnebrættet et stykke tid og et stort ønske endnu længere, men nu er det ganske vist, at banefaciliteterne ved Haderslev Idrætscenter får et tiltrængt løft.

Det store projekt er et samarbejde mellem Sønderjyske Fodbold, Haderslev Fodboldklub og Haderslev Kommune, og de fem nye baner giver et stort løft til både bredden og eliten.

Projektet indeholder tre græsbaner og to kunstgræsbaner, og Sønderjyske Fodbold kommer til at råde over to dedikerede græsbaner og vil have førsteret til den ene kunstgræsbane i formiddagstimerne, hvor førsteholdet træner.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over, at aftalen er på plads, og at arbejdet med banerne nu kan gå i gang.

– Det er en glædens dag for alle parter. Nu er vi i gang med det store baneprojekt, som kommer til at gavne både Sønderjyske Fodbold og alle ungdomsspillerne i Haderslev Fodboldklub.

– For Sønderjyske Fodbold er det altafgørende, at banefaciliteterne får et løft, og særligt, når vi efter sommerferien spiller i Superligaen, er det af afgørende betydning, at vi har nogle ordentlige og professionelle baneforhold. Det har været en nødvendighed med nye, forbedrede baneforbehold, hvis der skal være bund i vores ambitioner om, at Sønderjylland skal have et fodboldhold, der hører hjemme i landets bedste række.

– Det har været en ambition og høj prioritet for os, siden vi kom ind som ejere i Sønderjyske Fodbold for snart to år siden, at baneforholdene skulle have et løft, og derfor er det med stor glæde, at vi nu sammen med Haderslev Kommune og Haderslev Fodboldklub har fundet en løsning, hvor vi sammen løfter forholdene for eliten og bredden, siger Markus Kristoffer Hansen.

Hvis alt går efter planen, vil græsbanerne være klar til brug til efteråret, mens kunstgræsbanerne vil stå klar til vinter.

Læs den fælles pressemeddelelse med Haderslev Kommune og Haderslev FK her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder