AniCura Sydvet tager sig godt af dyr og Sønderjyske Fodbold

AniCura Sydvet Dyrehospitaler, der har afdelinger i Sommersted og Rødding, er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold.

AniCura Sydvet Dyrehospitaler er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold.

AniCura Sydvet Dyrehospitaler består af to højt specialiserede dyrehospitaler i Sommersted og Rødding, og med sin gode beliggenhed i Sønderjylland er Sydbank Park en oplagt hjemmebane for den nye sponsor.

– AniCura Sydvets klinikker er centralt beliggende i Sydjylland, og det er derfor helt naturligt for os at bakke op om landsdelsprojektet Sønderjyske Fodbold.

– Vores motto er: ”Sig hvad du gør og gør hvad du siger”, og jeg tænker, at det går ret godt i tråd med retningslinjerne i Sønderjyske Fodbold, hvor åbenhed, information og handling fra ledelsen også har været med til at genskabe tryghed og en fodboldklub i harmoni, siger Mogens Lund, der er dyrlæge og hospitalschef hos AniCura Sydvet Dyrehospitaler.

Salgsansvarlig i Sønderjyske Fodbold, Ulrik ”Buller” Nielsen glæder sig over samarbejdet med AniCura Sydvet Dyrehospitaler – som måske også kan komme klubbens nye maskot til gavn.

– Vi glæder os over samarbejdet med AniCura Sydvet Dyrehospitaler, der med sine afdelinger i Sønderjylland er en oplagt samarbejdspartner til Sønderjyske Fodbold. Vi glæder os til nogle store oplevelser sammen på Sydbank Park.

– Jeg ved også, at AniCura Sydvet Dyrehospitaler er specialister i større kattedyr, og sådan en partner er jo god at have i netværket, hvis Absalon skal vaccineres på et tidspunkt, siger Ulrik ”Buller” Nielsen med et stort smil.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder