Anfører og kulturbærer forlænger igen i Sønderjyske Fodbold

Anfører Rasmus Vinderslev forlænger sin kontrakt med Sønderjyske Fodbold med endnu to sæsoner, så sønderjydens aftale nu løber frem til sommeren 2027.

Som femårig blev Rasmus Vinderslev indmeldt i Haderslev Fodboldklub, og her 21 år senere står han der endnu – som anfører for Sønderjyske Fodbold i 3F Superligaen.

Den 26-årige sønderjyde har været i klubben alle årene – med undtagelse af et halvt år på leje i Vendsyssel FF – og nu har han forlænget sin kontrakt med Sønderjyske Fodbold med endnu to sæsoner, så aftalen nu løber frem til sommeren 2027.

Sportschef Casper Daather glæder sig over, at klubben råder over Rasmus Vinderslev i endnu tre sæsoner. 

– Det er en forlængelse, som vi i Sønderjyske Fodbold er meget glade for at få i hus. Det har været en vigtig prioritet for os, at vi går ind i 3F Superligaen med en viden om, at vores anfører har en længerevarende kontrakt. Han har stor betydning for vores hold og vores klub, og vi er meget tilfredse med, at han også i årene fremover bærer den lyseblå trøje. 

– Rasmus Vinderslev er et forbillede for mange af vores akademispillere, og han er en kulturbærer, der bærer de sønderjyske værdier på fornemmeste vis. Han er virkelig et godt eksempel på, at hårdt arbejde og den rette indstilling betaler sig. 

– På banen er han vokset, og han har en stor rolle i den måde, vi gerne vil spille fodbold på i Sønderjyske Fodbold. Hans løbekapacitet, arbejdsraseri og gode duelspil er en stor del af forklaringen på vores succesrige sæson. Med anførerbindet om armen har han også taget nye skridt i sit lederskab, og han er en meget betydningsfuld profil på og uden for banen, siger Casper Daather. 

Det er med stolthed, at Rasmus Vinderslev endnu engang har forlænget kontrakten med sin barndomsklub.

– Først og fremmest er jeg glad og stolt over, at jeg har skrevet en ny kontrakt med Sønderjyske Fodbold, og det er dejligt at vide, at fremtiden ligger her i Sønderjylland de næste tre år.

– Jeg nyder at være i klubben, og særligt det seneste halvandet år har været enormt spændende, hvor vi har rykket os meget under det nye trænerteam og de nye, lokale ejere. Jeg føler, at den rejse, vi er i gang med, kun lige er startet, så jeg glæder mig virkelig til at se, hvad det kan blive til i de næste tre år.

– Nu har vi sammen bragt Sønderjyske Fodbold tilbage i 3F Superligaen, hvor vi hører til, og det vil jeg naturligvis også meget gerne være en del af igen. Da jeg forlængede sidste sommer, var det med en klar ambition om, at vi skulle rykke op, og nu er vi i 3F Superligaen igen, så det glæder jeg mig virkelig meget til.

– Jeg har efterhånden fået noget erfaring og rutine, og jeg har spillet i Superligaen tidligere, så jeg vil også gerne hjælpe de unge, der kommer op fra akademiet. Der er mange spændende ting i vente, og jeg glæder mig til at møde ind efter sommerferien og tage hul på forberedelserne til Superligaen, siger Rasmus Vinderslev.

Sønderjyden har foreløbig spillet 166 kampe for Sønderjyske Fodbold, hvilket placerer ham på en sjetteplads på klubbens All Time-liste. Der er 38 kampe op til førstepladsen, som indehaves af Henrik Hansen med 204 kampe.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder