Albæk ser frem mod forårets jagt på oprykning

En lang vinterpause og efterfølgende opstart er ved at være ved ende, og Mads Albæk glæder sig til sammen med holdkammeraterne at sætte jagten ind på oprykningspladserne i NordicBet Ligaen.

Søndag klokken 13.00 er ventetiden forbi, når vi endelig skal i aktion i NordicBet Ligaen igen.

Næstved Boldklub er første modstander på Tintshop Park i Næstved, og Mads Albæk går og tripper for at komme i aktion.

Mavefornemmelsen er god, og målsætningen er der blevet talt højt om længe – det handler om at sikre sig en af de to pladser, der giver oprykning til 3F Superligaen.

– Efter en lang opstart handler det om, at vi skal være klar til søndag. Vi synes selv, vi har en god fornemmelse, og jeg har selv en god fornemmelse. Det er en rar følelse at have, inden vi går på banen. Det er vigtigt, at vi holder hinanden op på de ting, vi har gjort her i opstarten og fortsætter med det arbejde, som vi har gjort hidtil. Vi skal kæmpe med om de øverste pladser – både målt ud fra truppens kvalitet, men også for klubben, der i så mange år var en del af 3F Superligaen. 

– Nu er det os, der sidder inden for de fire vægge i omklædningsrummet, der skal opfylde vores målsætning. Efter en lang opstart er det som om, at man starter lidt op fra scratch igen. Vi ved godt, vi har lidt point op til de øverste pladser, men vi ved også, at vi kan sætte stimer sammen, og det er planen, når vi starter på søndag, siger Mads Albæk.

Det bliver dog lige på og hårdt mod et stærkt Næstved-hold, der har overvintret på en tredjeplads, og som vi selv havde problemer med på Sydbank Park i sommer, da vi spillede 1-1.

– Al respekt til Næstved for deres første halve år i NordicBet Ligaen. Vi havde selv en bøvlet kamp med dem på vores hjemmebane, så vi ved, hvad der venter. Det er et godt hold med nogle rigtigt dygtige spillere individuelt, men som hold skal vi kunne slå dem, mener Albæk.

Kampen mod Næstved spilles søndag klokken 13.00.

Kampen kan ses på Viaplay, og vi opdaterer selv på Twitter og via hjemmesiden.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder