5 hurtige: Tobias Klysner ser frem til sin første hjemmekamp

I januar hentede vi Tobias Klysner, der var vild med projektet fra de første samtaler med klubben. Nu står han foran debut på Sydbank Park.

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Vi er gået ind til foråret med en stærk og meget sulten trup, og en af de spillere, der er ny på holdkortet, er offensivspilleren Tobias Klysner. Han står foran første kamp med Sydbank Park som hjemmebane, og op til kampen har vi stillet ham fem hurtige spørgsmål.

Første kamp på din nye hjemmebane. Kilder det lidt ekstra i maven?

– Ja, det gør det lidt. Jeg glæder mig utroligt meget til at spille min første kamp på Sydbank Park. Jeg ser enormt meget frem til at møde alle fansene. Nu mødte jeg jo en del af dem i Aalborg, men en hjemmebane er altid specielt. Så selvfølgelig kilder det lidt ekstra i maven, og jeg glæder mig super meget til at spille første kamp der, og forhåbentlig krydre det med en sejr.

Hvordan er det at skulle møde sine nye holdkammerater. Er det lidt sådan “første skoledag”-agtigt?

– Ha, ja det kan man vel godt sige. Man er selvfølgelig lidt spændt, inden man skal ind og møde alle gutterne. Men på den anden side er de jo også bare mennesker, som man selv er. Man går bare ind og er sig selv. Heldigvis synes jeg selv, at jeg er okay god til at komme ind i en ny gruppe, så det var ikke sådan, jeg var nervøs. Jeg havde snakket med Thomas Nørgaard og Casper Daather inden, og de havde sagt, at det er nogle gode gutter, der render rundt derinde. Så jeg glædede mig bare til at komme ind og møde dem.

Hvad overbeviste dig om at du skulle skifte til Sønderjyske Fodbold?

– Jeg havde et møde med Thomas Nørgaard og Casper Daather. Et langt møde faktisk, hvor vi drøftede en masse ting. Så synes jeg bare at hele projektet omkring Sønderjyske Fodbold var meget tiltalende. Og den udvikling, de har været igennem siden de nye ejere er kommet samt at det er et tophold i 1. division, som har målsætning om at rykke i Superligaen i næste sæson. Der var mange ting, der tiltalte mig, og jeg var egentlig ikke i tvivl om, at det skulle være Sønderjyske Fodbold efter de snakke, vi havde.

Du er jo særdeles rutineret med en masse Superliga-kampe på CV’et. Men hvad er egentlig din største kvalitet som fodboldspiller?

– Min største kvalitet vil jeg sige er mit drev med bolden offensivt. Jeg synes selv, at jeg er god til at drive bolden og sætte en mand ude på kanten. Det er nok min største kompetence, og så har jeg en masse andre ting, jeg er god til.

Der er mange af Sønderjyske Fodbold-spillerne der har forskellige hobbyer. Golf, FIFA og sågar en bogklub. Har du nogle hobbyer?

– Ja, det har jeg. Jeg kan faktisk gode lide at fiske en del. Jeg er jo så heldig, at Jonas Dakir spiller i Sønderjyske Fodbold, min tidligere holdkammerat fra Randers. Så ham har jeg fisket med dengang vi spillede i Randers, så jeg håber da på at kunne få ham med ud igen og fange lidt lækker laks et eller andet sted!

Del denne nyhed:

Seneste nyheder