5 hurtige med Mads Agger: Et kanongodt omklædningsrum

Op til kampen mod FC Helsingør hjemme på Sydbank Park har vi talt med Mads Agger, der fortæller om, hvor fedt det er at høre fansene synge ens navn efter en stor præstation, om det at komme ind på holdet, og om han også kommer på tavlen mod FC Helsingør.

Af Michael Ehrhorn-Fernow

Mads Agger spillede en stor kamp i Horsens senest med mål og en masse gode aktioner. Lørdag håber han at fortsætte de gode takter, og op til FC Helsingør-duellen har vi talt med vores nummer 25.

Du kom ind i Horsens og leverede rigtig flot. Kom på måltavlen og skabte meget. Hvor fedt var det at komme ind og være afgørende?

– Det var en fed kamp at komme ind i! Jeg synes egentlig, at vi havde godt styr på kampen fra første fløjt. Så var det en nem kamp at komme ind og bide sig fast, og så var det ekstra fedt at få scoret et mål. Så det var en fed kamp.

Det der med at have spillet en god kamp og så høre fansene stå og synge ens navn bagefter. Hvordan er den følelse?

-Det er altid en fed følelse at høre fansene. Specielt med så mange fans på udebane, så er det jo ekstra sjovt lige at få hørt sit navn blive råbt op. Generelt bare fedt at blive hyldet sammen med holdet!

Du har været i klubben i hele sæsonen efter du blev hentet til i sommer. Det der berømte omklædningsrum, er det lige så godt, som de siger?

– Jeg synes, at det er et kanongodt omklædningsrum, vi har. Det har været nemt at komme ind i den gruppe, der var, og de har taget virkelig godt imod en. Det er et superfedt omklædningsrum, og jeg nyder egentlig bare at være der hver dag.

I de seneste to uger har vi talt med Tobias Klysner og Rasmus Vinderslev, der begge er ret glade for at fiske. Jeg ved ikke, om det er et mønster, der generelt tegner sig i truppen. Hvad laver Mads Agger egentlig, når han ikke spiller fodbold?

– Haha ja, jeg ved ikke rigtig. Der, hvor jeg kommer fra (Lemvig, red.), er der jo en masse fiskeri, men det er ikke noget, jeg går op i. Jeg hygger mig i Aarhus med min kæreste og nogle venner og familie en gang imellem, så det er det, jeg får tiden til at gå med.

Hvor mange mål laver du mod FC Helsingør lørdag?

– Uh! Jeg håber at kunne få prikket en mere ind, men vigtigst af alt håber jeg, at vi slår Helsingør, og at vi får en vigtig sejr, inden vi går ind i slutspillet.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder