Yannick Durand takker af efter ti år i klubben

Head of Performance i Sønderjyske Fodbold, Yannick Durand, stopper i klubben efter ti gode år for at tiltræde i en tilsvarende rolle i FC Midtjylland.

Når sæsonen er slut, skal vi tage afsked med en stor klubmand.

Yannick Durand har været en del af Sønderjyske Fodbold i ti år, men klubbens Head of Performance – træneren med ansvaret for det fysiske – har fået et tilbud omkring et tilsvarende job i FC Midtjylland, og det har den vellidte franskmand takket ja til.

Det er dog med vemod, at Yannick Durand tager afsked med Sønderjyske Fodbold.

– Jeg har haft ti gode år i Sønderjyske Fodbold, og jeg er fortsat meget glad for at være her. Men FC Midtjylland er en stor klub i Danmark, og jeg føler, at jeg er klar til at tage næste skridt i min karriere. Jeg har oplevet en masse med Sønderjyske Fodbold, og jeg holder af folkene i klubben, så jeg vil helt sikkert fortsat komme forbi Sydbank Park, når tiden tillader det. Jeg ønsker klubben alt det bedste, og mit helt store ønske er, at det ender med en oprykning, siger Yannick Durand.

Sportsdirektør Esben Hansen takker Yannick Durand for den store indsats i klubben.

– Yannick Durand er med ti år i Sønderjyske Fodbold en rigtig klubmand, og det aftvinger afgrundsdyb respekt at være i en klub i så mange år i nutidens fodboldverden. Han skal have en kæmpe tak for den store indsats gennem årene, og vi ønsker ham og familien alt det bedste fremover, og vi tager en pæn afsked med ham ved vores sidste hjemmekamp den 4. juni, siger Esben Hansen.

Yannick Durand blev ansat på akademiet i sommeren 2013 og har siden januar 2015 været tilknyttet førsteholdet.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder