Vinterens første træningskamp venter fredag i Viborg

Der er 22 spillere med til Viborg, og der er udsigt til spilletid til dem alle, når vi fredag 12.00 spiller træningskamp mod Viborg FF.

Efter en god træningsuge venter der fredag 12.00 årets første træningskamp, når Superligaholdet Viborg FF tager imod på kunstgræsbanen i Danmarks gamle hovedstad.

Det bliver – som det plejer på dette stadie i opstarten – en kamp, hvor der kommer mange udskiftninger, og hvor der er udsigt til spilletid til alle 22 spillere, der er udtaget til kampen.

Flere af de spillere, der er på vej tilbage fra skader, står over i den første kamp, hvor der er fokus på, at de helt friske spillere får minutter i benene.

Til kampen må vi også undvære Kristall Ingason og Daniel Grétarsson, der er i USA med det islandske landshold.

Cheftræner Thomas Nørgaard siger om fredagens træningskamp:

– Det er en kamp, hvor vi skal have aktiveret truppen og have folk tilbage i kampregi. Vi har nogle akademispillere med, der får mulighed for at få nogle værdifulde kampminutter, og så er det et spørgsmål om, at de førsteholdsspillere, der er fitte, kommer ud og rører sig, mens dem, der pt. døjer med en lille bitte smule, bliver holdt ude af kampen, siger Thomas Nørgaard.

Kampen spilles på Viborgs træningsanlæg (Rughavevej 39B, 8800 Viborg) klokken 12:00, og der er fri adgang for tilskuere.

Kampen streames ikke, men vi opdaterer med de væsentligste højdepunkter på Twitter, og vi følger op her på hjemmesiden på med et referat og reaktioner.

Truppen mod Viborg FF:
Nicolai Flø
Marc Dal Hende
Rasmus Vinderslev
Sefer Emini
Maxime Soulas
Søren Andreasen
Marcus Kristensen
Jonas Thorsen
José Gallegos
Ivan Nikolov
Peter Christiansen
Atli Barkarson
Andreas Oggesen
Olti Hyseni
Mads Agger
Kristoffer Jørgensen
Simon Maass (U19)
Anders Bergholt (U19)
Tinus Olesen (U19)
Gustav Drest Wagner (U19)
Villads Klindt (U19)
Benjamin Rasmussen (U19)

Del denne nyhed:

Seneste nyheder