Vinderslev forventer et intenst opgør mod lokalrivalerne

Rasmus Vinderslev ser frem til et nyt intenst opgør mod Kolding IF fredag aften på Sydbank Park.

Fredag klokken 19.00 er der lokalbrag og topkamp på Sydbank Park, når vi tager imod Kolding IF i 13. runde af NordicBet Ligaen.

Anfører Rasmus Vinderslev ser frem til et intenst opgør mod lokalrivalerne.

– Det er en kamp, vi glæder os til, og det bliver godt at komme i aktion igen efter landskampspausen, og vi kan forvente en intens kamp, hvor der nok skal komme gang i den på banen og på lægterne.

– Vi ved, hvad Kolding IF kommer med, og vi skal forsøge at gøre det til vores kamp og ikke spille med på deres præmisser. Vi skal holde fast i de gode ting, som vi har gjort i længere tid og ikke ændre alt for meget. Vind og vejr er, som det er, og vi skal stadig prøve at spille langs jorden og holde tempoet højt, for det er der, vi er bedst, siger Rasmus Vinderslev.

Det var godt gang i den, da holdene mødtes i Kolding i august, og Vinderslev forventer også, at der bliver gået til stålet fredag aften.

– Det kan næsten ikke undgås. Der kommer mange tilskuere, som er med til at skubbe ekstra på til, at det bliver et intenst opgør. Der var godt gang i den sidste gang, og jeg tænker også, det kommer helt af sig selv denne gang, siger Vinderslev.

Sønderjyden kan godt mærke på omgivelserne, at det er en kamp, der betyder noget i Sydjylland.

– Lige nu spiller vi kun vigtige kampe, og vi havde senest en sjov kamp i Fredericia, hvor vi fik massiv opbakning på udebanen. Kolding-kampen er i bund og grund som alle de andre vigtige kampe, vi spiller, men det bliver lidt særligt af, at der er mange, der kender hinanden på kryds og tværs i både klubberne og i byerne. Det giver det et rigtigt præg af et lokalopgør, og vi glæder os til at spille kampen, siger Rasmus Vinderslev.

Kampen spilles fredag klokken 19.00, og dørene åbnes 17.45.

Køb din billet til kampen her.

Hør Thomas Nørgaards tanker om kampen her:

Del denne nyhed:

Seneste nyheder