Ingen point til talenterne

Der kom desværre ikke point på kontoen, da Akademiets U17 og U15-hold lørdag mødte AaB på udebane.

U17-mandskabet løb ind i et klart nederlag på 6-1, da holdet i lørdags gæstede AaB i Aalborg. Efter kampen fortæller cheftræner Mathias Rahbek, at kampen kunne deles op i flere forskellige faser.

-Kampen kan deles op i tre meget klare dele. I de første 15 minutter havde vi det svært, og AaB kom for let igennem os. Vi fik dog erobret kontrollen, og frem til starten af anden halvleg havde vi momentum gennem et højt pres, hvor vi stjal mange bolde på deres banehalvdel og blot manglede at omsætte mulighederne til flere deciderede chancer. I denne periode fik vi også udlignet og sat nogle fornuftige ting sammen på bolden – og var derfor meget optimistiske omkring resten af kampen, som vel på dette tidspunkt kan tippe begge veje.

Anden halvleg blev desværre ikke en god oplevelse, og cheftræneren vil derfor se en helt anden indsats, når holdet på lørdag møder Lyndby i holdets sidste kamp i denne sæson.

-Vi faldt desværre fuldstændig sammen, da AaB lykkedes med at bringe sig foran med 3-1, og det er jeg meget skuffet over. Vi gjorde simpelthen ikke tingene færdige i den sidste del, og vi gav dem nogle alt for nemme mål. Den oplevelse vil vi ikke slutte sæsonen af med – og vi har heldigvis mulighed for at revanchere den på lørdag, når Lyngby kommer forbi til sæsonens sidste kamp.

AaB – Sønderjyske/HFK 6-1 (1-1)

1-1, Villads Nøhr Birk.

Startopstilling: Benjamin Rasmussen – Villads Klindt Sørensen, Mads Bo Ottesen, Anders Raffnsøe Hoeg, Sebastian Larsen, Olti Hyseni, Dereje Jensen, Lasse Riggelsen, Jakob Lagoni Thorsen, Elias Hjort-Pedersen, Villads Nøhr Birk.

Bænken: Ashkan Umut Tootoonchi, Noah Q.P. Nguyen, Refik Avdic, Frederik Nygaard Jürgensen, Jonas Jønsson, Marcus Nukulkit Hansen.

Nederlag til U15

Akademiets U15-drenge tabte 4-1, da holdet mødte AaB i holdets sidste ligakamp i denne sæson. Trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen kalder nederlaget for frustrerende.

-Det endte med et unødvendigt stort nederlag på 4-1 mod AaB. Det blev et frustrerende stort nederlag i sidste ende, da vi indkasserede 2-1-målet efter cirka 70 minutter. Vi spillede indtil da en tæt kamp, men vi lavede for mange kostbare fejl i slutningen af kampen.

Trænerduoen fortæller samtidig, at holdet ikke var gode nok til at udnytte gunstige situationer.

-Vi kom egentlig selv frem til en række gode situationer, men vi fik ikke altid forvaltet disse situationer effektivt. Kampen endte symptomatisk for os med at være en tæt kamp, men med manglende skarphed i de afgørende øjeblikke i begge ender af banen.

AaB – Sønderjyske/HFK 4-1 (1-0)

1-1, Nicklas Bergmann Schmidt.

Startopstilling: Noah Q.P. Nguyen – Simon Thaysen Nissen, William Beck, Nicolai Derlich Biel, Jeppe Klemann, Nicklas Bergmann Schmidt, Malthe Vigen, Gustav Sejrup, Nicolai Lund, Frederik Mortensen, Sultan Azar Ebrat.

Bænken: Victor Grønhøj Nissen, Andreas Holm, Mathias Duborg.