Vi er videre i pokalturneringen efter sejr i Horsens

Vi er videre til anden runde i pokalturneringen efter en 2-1-sejr over AC Horsens.

Vi skal ikke hjem, vi skal videre!

Sønderjyske Fodbold er nået langt i pokalturneringen i de seneste fire sæsoner, og onsdag aften fik vi også en stærk start på 2023/24-udgaven af Oddset Pokalen, som turneringen nu hedder.

Normalt lægger vi blødt ud i pokalturneringen mod modstandere fra serierne eller de lavere divisioner, men denne gang var det lige på og hårdt mod Superliga-nedrykkerne fra AC Horsens.

En svær hurdle i første runde, men vi kom videre efter en god 2-1-sejr på Nordstern Arena Horsens.

Det var hjemmeholdet, der fik den bedste start på kampen, da Marinus Larsen smækkede bolden flot ind på frispark fra 22 meters afstand – en stærk start for Horsens-debutanten.

Vi satte os hurtigt på spillet efter målet, og både Søren Andreasen og Ivan Nikolov havde mulighed for hurtigt at udligne hjemmeholdets føring.

Udligningen faldt efter 25 minutters spil, da José Gallegos tog et ryk ind i feltet og bragede bolden ind med stor kraft – et fremragende mål af amerikaneren.

Det gode spil fortsatte halvlegen ud, hvor Andreas Oggesen og Mads Hansen havde de bedste forsøg, men bolden sneg sig begge gange lige forbi træværket.

Vi sad også på det meste af spillet fra anden halvlegs start, hvor både Ivan Nikolov og Søren Andreasen havde gode forsøg til at lave føringsmålet.

20 minutter før tid havde AC Horsens også en god mulighed, men her kom Daniel Gretarsson i vejen inde på selve målstregen.

Vi fortsatte med at kreere chancer, og både Kristall Ingason og Maxime Soulas kom til store muligheder, men vi skulle hen til det 81. minut, inden føringsmålet faldt.

Mikkel Ladefoged, der var indskiftet kort forinden, fik i første omgang sit forsøg reddet, men i tæt kamp med en Horsens-forsvarer fik Ladefoged dirigeret bolden ind med låret.

2-1-føringen holdt hjem, og vi kunne fejre sejren med de knap 100 medrejsende Sønderjyske Fodbold-fans, som bakkede solidt op kampen igennem.

Der er lodtrækning til anden runde af Pokalturneringen på fredag.

På lørdag venter en ny kamp mod AC Horsens – denne gang i NordicBet Ligaen. Her skal vi hente en ny sejr mod De Gule, og det gør vi allerbedst med fuld knald på lægterne på Sydbank Park.

Køb billet til lørdagens brag her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder