Uformelt ”mød og mojn” med cheftræner Thomas Nørgaard

Allerede lørdag eftermiddag kan fansene i Sønderjyske Fodbold få et indtryk af den nye cheftræner, når Thomas Nørgaard efter endt træning stiller op til en gang uformel ”mød og mojn”.

Thomas Nørgaard har på lørdag sin første officielle arbejdsdag i Sønderjyske Fodbold, når spillerne kommer retur efter tre ugers julepause.

Dagens første mange timer står på test, træning og intens mødeaktivitet, men den nye cheftræner går ikke hjem, før han også har fået lejlighed til at hilse på fansene i Sønderjyske Fodbold.

Derfor inviterer vi alle lyseblå fans til en gang uformel Meet & Greet med Thomas Nørgaard – eller det vi på godt sønderjysk bare kalder ”mød og mojn”.

Fra klokken 16 til cirka 16.30 kan alle interesserede komme forbi Haderslev Idrætscenter og hilse på den nye cheftræner og få sig en uformel snak og gerne give ham et indblik i den sønderjyske fankultur.

Senere i opstarten – den 14. februar – indkalder vi sæsonkortholdere og samarbejdspartnere til et mere dybdegående oplæg med en sæsonoptakt, så dette initiativ er blot ment som en god mulighed til at byde cheftræneren velkommen, og han kan lære nogle af jer fans at kende.

Vi mødes lørdag den 7. januar klokken 16 lige inden for indgangen i Haderslev Idrætscenter.

Vel mødt.

Mojn!

Del denne nyhed:

Seneste nyheder