U19-talent skriver kontrakt med Sønderjyske Fodbold

Simon Maass har vist sig så godt frem på U19-ligaholdet og i førsteholdets træninger, at han nu belønnes med en kontrakt i Sønderjyske Fodbold frem til sommeren 2025.

Endnu et sønderjysk talent har nu tilspillet sig en kontrakt i Sønderjyske Fodbold.

17-årige Simon Maass, der er førsteårs U19-spiller, har de seneste måneder jævnligt trænet med i førsteholdstruppen, og sammen med de gode præstationer på U19-ligaholdet har han gjort det så overbevisende, at han nu belønnes med en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025.

Simon Maass kom til akademiet fra samarbejdsklubben Bov IF som U12-spiller, og han har flere gange været udtaget til DBU’s Future-samlinger.

– Simon Maass har udviklet sig godt på akademiet, siden han kom hertil fra vores samarbejdsklub Bov IF. Han er en midtbanespiller med en virkelig god spilforståelse og et godt overblik. Han er boldfast og handler hurtigt med sin stærke evne til at læse spillet. Han har udviklet sig til at være en central spiller på vores U19-ligahold, og han har vist sig godt frem til førsteholdets træninger i den seneste periode.

– Han har en god indstilling til tingene og er en af de spillere, der virkelig er god for vores kultur. Han lever efter klubbernes værdier og arbejder stenhårdt for at blive bedre ved blandt andet selv at opsøge sparring og yderligere læring, siger akademichef i Sønderjyske Fodbold, Thomas Vilstrup.

Simon Maass glæder sig over at have skrevet sin første kontrakt med Sønderjyske Fodbold.

– Jeg er glad og stolt over at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold. Jeg har det godt i klubben, og jeg føler, at der er mange gode mennesker omkring mig til at hjælpe mig på vej i min udvikling som fodboldspiller. Der venter fortsat masser af hårdt arbejde forude, men jeg glæder mig over kontrakten, som er et skridt på vejen til mit store mål om, at det en dag er mig, der løber ind på Sydbank Park som førsteholdsspiller i Sønderjyske Fodbold, siger Simon Maass.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder