U19 og U17-nederlag i tætte kampe

U19, U17 og U15 tabte i weekenden sine kampe til Randers, og særligt U17-holdet har grund til at ærgre sig over, at det ikke blev til point denne weekend.

U19 tæt på point
Det endte med en Randers-sejr på 4-3 i Haderslev, men mindst det ene point burde være blevet i Sønderjylland.

Sebastian Escobar Jensen bragte os på 1-0 efter et kvarters spil på et flot mål, mens Randers vendte det til 1-2 på et mål lige på hver side af pausen.

Olti Hyseni bragte balance i regnskabet med et mål på straffe kort efter, men Randers bragte sig igen i front efter en god times spil.

Anders Bergholts mål til 3-3 med et kvarter igen betød, at det ene point var tæt, men kort før tid scorede Randers til slutresultatet.

Læs kampfakta fra opgøret her.

U19 skal i aktion allerede tirsdag, når de møder FC Midtjylland på udebane klokken 14.00. På lørdag gælder det en udebanekamp mod Silkeborg IF klokken 12.00.

U17 tabte med samme cifre
Også U17-holdet spillede en tæt kamp mod Randers, men også her endte det med en 4-3-sejr til gæsterne.

Det var tæt på at gå meget anderledes, da sønderjyderne førte 3-2 frem til det 88. minut.

Albert Rrahmani og Sebastian Larsen sørgede for målene, der skaffede en pauseføring på 2-1, og Elias Hjort-Pedersen bragte hjemmeholdet på 3-2 med et kvarter igen.

Ti minutter før tid fik vi udvist en spiller, og Randers udnyttede overtallet til at udligne på straffespark i det 88. minut og scorede sejsmålet i 93. minut.

Læs kampfakta fra opgøret her.

U17 skal i aktion igen på lørdag, når de møder Silkeborg på udebane klokken 15.30.

Stort nederlag til U15
Mens U19 og U17 spillede tætte kampe mod Randers, fik U15-holdet ørerne i maskinen mod kronjyderne. Randers vandt kampen i Haderslev med 6-1.

William Svendgaard scorede til 1-1 efter 35 minutters spil, men gæsterne bragte sig på 3-1 med mål lige på hver side af pausen.

I slutningen af kampen gik det stærkt, og Randers scorede tre mål på seks minutter, og det punkterede det sønderjyske håb.

Læs kampfakta fra opgøret her.

U15 skal i aktion på lørdag, når de møder Silkeborg på udebane klokken 13.00.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder