U19-ligaholdet henter sikker sejr over EfB

U19-ligaholdet holdt nullet for andet kamp i træk og hentede i weekenden en sikker 3-0-sejr over EfB. Også U15 kom hjem med point fra Esbjerg, mens U17-holdet tabte samme sted.

U19, U17 og U15 spillede alle i Esbjerg i weekenden. U19 holdt den lyseblå fane højt med en 3-0-sejr.

Sikker sejr til U19
2-0-sejren over AGF blev i weekenden fulgt op af en sikker 3-0-sejr over EfB i Esbjerg. Tre point til kontoen og det andet clean sheet i træk – herligt.

Præstationen mod EfB var sammenlignelig med den mod AGF, hvor god energi, gode attituder og et fedt sammenhold var grundingredienser i sejren.

Benjamin Opanovic gav os en hurtig føring, som Anders Bergholt fordoblede efter en halv times spil. Ti minutter inde i anden halvleg scorede Opanovic sit andet mål til slutresultatet 3-0.

U19-drengene spillede en klog kamp med en god organisation med og uden bold, og der var skarphed i begge ender, så vestjyderne også blev holdt fra fadet.

Læs kampfakta fra opgøret her.

U19’s næste kamp er på lørdag klokken 14.30, hvor Lyngby kommer på besøg.

Store afbrændere blev dyre for U17
U17-holdet måtte rejse hjem fra Esbjerg med et 0-3-nederlag.

Det blev en kamp, hvor der var skarpheden til forskel. Hjemmeholdet var kyniske til at udnytte nogle fejl i første halvleg, mens vi ikke selv var skarpe på de muligheder, vi fik.

Trods modgangen startede U17-drengene anden halvleg godt og kom frem til to-tre rigtig store chancer, der desværre blev misbrugt.

3-0-målet et kvarter før tid afgjorde kampen, men drengene skal dog have ros for også at lægge god indsats og energi i den afsluttende del af kampen.

Læs kampfakta fra opgøret her.

U17’s næste kamp er lørdag den 25. november klokken 12.30 mod Lyngby.

Stærkt comeback og ét point til U15
U15-holdet tog retur fra Esbjerg med et enkelt point efter en kamp, der bølgede frem og tilbage, inden det hele skulle afgøres på straffespark.

EfB bragte sig på 1-0 efter bare to minutter spil, og de kom også foran 2-0 inden pausen.

Det kunne have taget pusten fra de fleste, men U15-drengene stod godt imod den mentale udfordring og kom stærkt ud til anden halvleg.

Stille og roligt arbejdede de sig tilbage i kampen, og på mål af William Svendgaard og Linus Ben Würtz Thieler blev der også udlignet. De unge sønderjyder kom endda foran 3-2 – igen ved Svendgaard – med otte minutter tilbage af kampen, og så lignede det pludselig en sejr.

Desværre forærede vi hjemmeholdet en friløber kort før tid, som de scorede på, og det sikrede dem 3-3 og en straffesparkskonkurrence, som vestjyderne endte med at vinde.

Læs kampfakta fra opgøret her.

U15’s næste kamp er på lørdag klokken 12.30, hvor Lyngby kommer på besøg.

Arkivfoto: Martin Gjelstrup

Del denne nyhed:

Seneste nyheder