U17-talenterne slår Randers Freja FC på udebane

Der kom fire point på kontoen, da Akademiets talenthold lørdag mødte Randers Freja FC på udebane. U17-holdet hentede endnu en sejr, mens U15-drengene spillede uafgjort. 

U19-holdet ramte skidt dag

U19-talenterne tabte desværre med 4-0, da holdet i lørdags gæstede Randers. Nederlaget kom som en konsekvens af, at holdet ikke ramte sit niveau, fortæller cheftræner Nikolaj Hørby. 

– I Randers stod vi tilbage med en kamp, hvor vi følte, at vi smed det hele på noget, der opleves som en kollektiv off dag. Det rammer ekstra hårdt, når sådan noget sker.

Cheftræneren siger, at holdet skal rejse sig fra den dårlige oplevelse hurtigst muligt. 

– Vi skal straks videre fra den her oplevelse. Nu må vi rette os ind efter forholdene og sætte prop i vores huller.

Randers Freja FC  – Sønderjyske/HFK 4-0 (1-0)  

Startopstilling:  Marcus Ryu Alstrup – Sebastian Jessen, Sune Linderoth Aarup, Nikolai Jacobsen, Kristoffer Jørgensen, Blend Istrefi, Marcus Kristensen, Magnus Quisgaard Gaunsbæk, Tinus Solomon Gripping Olesen, Simon Maass, Silas Relsted Gonzalez. 

Bænken: Dmytro Kosach, Sebastian Escobar Jensen, Anders Bergholt Pedersen, Mads Nielsen, Benjamin Tabrizi-Birkebæk, Mostaffa Rabia Yassin. 

Stærk sejr til U17

Akademiets U17-talenter hentede en flot sejr på 1-0, da holdet lørdag var i aktion på udebane mod Randers Freja FC. 

Efter kampen fortæller cheftræner Mathias Rahbek, at der var tale om en hårdt tilkæmpet sejr mod en god modstander. 

– Det blev nøjagtig lige så svært, som vi havde forberedt os på. Randers har en meget tydelig og stærk identitet i deres spil, som vi skulle stå imod – og samtidig få bragt vores egne våben i spil. Det gav nogle virkelig gode erfaringer, og så var det bare ekstra fedt, at vi kunne tage en sejr med hjem.  Der er bare en rigtig fed tro på tingene i gruppen. Selv i hårde perioder i kampen kunne vi tage momentum tilbage igen.

Den glade cheftræner siger, at holdet nu skal lægge yderligere ovenpå den gode udvikling, som holdet er inde i. 

– Vi har stadigvæk en masse ting at rykke på, hvis vi vil nærmere vores drøm om at kunne styre alle kampe – ingen tvivl om det. Men vi har et solidt fundament, og det skal vi bygge videre på igen allerede fra mandag, inden turen går til Odense på onsdag. Og bygge videre – det kommer vi til!

Randers Freja FC  – Sønderjyske/HFK 0-1 (0-0)  

Startopstilling:  William Nyborg, Villads Klindt Sørensen, Mads Bo Ottesen, Sebastian Larsen, Olti Hyseni, Dereje Jensen, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Jakob Lagoni Thorsen, Jonas Jønsson, Elias Hjort-Pedersen. 

Bænken: Benjamin Rasmussen, Asghar Ibrahimi, Anders Raffnsøe Hoeg, Refik Avdic, Marcus Nukulkit Hansen. 

U15 henter point i Randers

Med et nyligt pokalnederlag til Randers Freja FC på 4-1 i bagagen skulle U15-drengene få dage senere igen i aktion mod kronjyderne. Denne gang gik det heldigvis markant bedre for talenterne, da det lykkedes at lukke helt af defensivt og spille 0-0. 

Trænerduoen Kresten Ipsen og Jonas Hansen var glade for, at præstationen var noget bedre sammenlignet med pokalkampen. 

– Vi mødte Randers for anden gang i ugen, og det blev heldigvis en noget anden kamp end pokalnederlaget i midtugen. Der var for så vidt chancer i begge ender, men kampen endte målløs, inden Randers vandt straffesparkskonkurrencen om det ekstra point.

De to trænere beretter, at der var mange gode facetter i spillet, og at de samlet set vil betegne kampen som en tilfredsstillende oplevelse. 

– Vi synes, vi i store perioder var i god kontrol med kampen og havde godt fat i vores fase 1-2. I anden halvleg fik vi især også bedre fat i fase 2-3 og skabte også vores største og bedste chancer efter pausen. Modsat kampen i pokalen var vores restforsvar klart bedre i denne kamp, og vi fik i høj grad begrænset farlige omstillinger imod, som var en udfordring sidst. Alt i alt en tilfredstillende kamp, hvor der var flere positive elementer.

Randers Freja FC  – Sønderjyske/HFK 0-0 (0-0)  

Startopstilling:  Noah Q.P. Nguyen – Simon Thaysen Nissen, Jeppe Klemann, William Beck, Nicolai Derlich Biel, Villads Nøhr Birk, Malthe Vigen, Gustav Sejrup, Andreas Holm, Nicolai Lund, Mathias Duborg. 

Bænken: Nicklas Bergmann Schmidt, Frederik Mortensen, Sultan Azar Ebrat. 

Både U17 og U15 skal i aktion igen allerede onsdag, hvor OB venter på udebane. U19-holdet spiller igen lørdag, når Vejle Boldklub kommer til Haderslev. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder