U15 var ene om at hente point i Silkeborg

Det var tre tætte kampe, men U15-holdet var det eneste hold, der hentede point med hjem i weekendens ligakampe i Silkeborg.

Talentholdene fra Sønderjyske Fodbold/HFK var i weekenden i Silkeborg for at spille ligakampe. Efter tre tætte kampe var U15-holdet ene om at tage point med hjem til Sønderjylland.

Læs om kampene her:

U19 i jævnbyrdig kamp
Det blev ikke til point for vores U19-ligahold, men de spillede en helt jævnbyrdig kamp mod Silkeborg, som i sidste ende vandt med 2-0.

Den sønderjyske defensiv stod stærkere end i de seneste kampe, men holdet kom bagud efter 20 minutter, hvor hjemmeholdet strikkede et godt angreb sammen. Det sidste mål faldt et kvarter før tid, hvor en fejl i vores opbygningsspil blev dyr.

Det blev en kamp, hvor den defensive indsats absolut var godkendt, mens der til gengæld var mangel på chancer og trusler den anden vej.

Læs matchfakta fra opgøret her.

U19-ligaholdets næste kamp er lørdag den 7. oktober klokken 14.00 hjemme mod AaB.

U17 havde chancer til mere
U17-ligaholdet måtte også rejse hjem uden point, da Silkeborg vandt med 3-1.

Indsatsen var godkendt før pausen, men holdet blev straffet hårdt af hjemmeholdet to gange, og vi fik ikke selv omsat de to gode scoringsmuligheder, vi havde i første halvleg.

Spillet blev endnu bedre efter pausen, hvor holdet forsvarede fint og var aggressivt i presspillet. Albert Rrahmani bragte os tilbage i kampen med et flot friparksmål midt i halvlegen, og der var tilløb til et par gode chancer, der kunne have givet os udligningen.

I stedet lukkede og slukkede hjemmeholdet til 3-1, da vi var inde i vores bedste periode i kampen.

Læs matchfakta fra opgøret her.

U17-ligaholdets næste kamp er på onsdag ude mod OB, mens de spiller hjemme lørdag den 7. oktober klokken 14.45 mod AaB.

U15 hentede sejr på straffe
U15-ligaholdet holdt den lyseblå fane højt og hentede to point med hjem efter en sejr i straffesparkskonkurrence. Den ordinære spilletid sluttede 4-4.

Holdet spillede en god kamp, men den sidste skarphed til at tage sejren i den ordinære spilletid manglede. Det var for meget at lukke fire mål ind, og i den anden ende burde vi have scoret endnu mere.

Moralen skal fremhæves, da holdet to gange kom tilbage, efter det var nede med to mål.

Linus Ben Würtz Thieler scorede tre gange undervejs, mens William Svendgaard lavede en enkelt.

Læs matchfakta fra opgøret her.

U15-ligaholdets næste kamp er lørdag den 7. oktober klokken 12.30 hjemme mod AaB.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder